Friss előzetesen a Nincs idő meghalni

A hányattatott sorsú, huszonötödik James Bond-film idén végre mozikba kerül – remélhetőleg ezúttal már tényleg semmi nem jön közbe. Egy újabb előzetesben láthatjuk akció közben Daniel Craiget.

A soron következő James Bond-filmnek rendesen kijutott a bajból, már a munkálatok megkezdése előtt is: elvesztette az eredeti rendezőjét és forgatókönyvíróját, a szkript sem alakult simán, a forgatás alatt pedig Daniel Craig is lesérült. Mire eljött volna a bemutató ideje, megérkezett a koronavírus-járvány, és a Nincs idő meghalni volt az egyik első film, amit elhalasztottak, a mozikba pedig azóta sem jutott el.

Remélhetőleg a október 8-ra tervezett nemzetközi premiert már sikerül tartania, erre emlékeztet minket a legújabb előzetes is. Daniel Craig utoljára ölti magára James Bond öltönyét, az ellenfele pedig ezúttal a Rami Malek alakította terroristavezér, Lyutsifer Safin lesz. Rajtuk kívül Léa Seydoux-t, Lashana Lynchet, Ana de Armast és Ben Wishaw-t is láthatjuk a filmben, de Christopher Waltz, Naomie Harris és Ralph Fiennes is visszatér.

4 komment - szólj hozzá!