PvE-móddal bővült a Hood: Outlaws and Legends

  • Írta: szlav
  • 2021. július 30.
  • Letöltés
Link másolása
Egy igazán hiánypótló játékmóddal bővül a Sumo Digital online rabló-pandúr játéka. A State Heist vérszomjas gépi ellenfeleket állít a Hood: Outlaws and Legends tolvajai elé.

A Focus Home Interactive és a Sumo Digital már áprilisban bemutatta, hogy milyen léptékkel frissül majd a Hood: Outlaws and Legends, így azt is tudhattuk, hogy az első komolyabb tartalmi újdonságok közt egy új játékmód is vár majd ránk. Nos, elérkezett az idő, az új mód pedig nem más, mint egy kooperatív kaland, amely az eddig kizárólagosan más játékosok ellen játszható alkotásból ejti az egyik csapatot, hogy komoly kihívást jelentő gépi ellenfelekkel pótolja azokat.

A hagyományos PvP-játékmódok kedvelői már megszokhatták, hogy a meccsek gyakran kisebb káoszba torkollnak, ahol a nyílt csatározás a nyugodt, taktikus játék rovására megy. Ezzel szemben a State Heist során kifejezetten azok a csapatok lesznek majd igazán sikeresek, akik hideg fejjel, lopakodva és mindvégig együttműködve haladnak a cél felé.

A Hood: Outlaws & Legends és a State Heist játékmód PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhető.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...