Elkészült a Double Fine a Psychonauts 2-vel

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 8.
  • Hír
Link másolása
Miközben az elmúlt hónapokban folyamatosan érkeznek a megjelenéseket érintő csúszásokról szóló hírek, szerencsére ezzel együtt rengeteg játék aranylemezre kerüléséről is beszámolhattunk ugyanebben az időszakban.

A pandémia utóhatását érzékelve már teljesen hozzászoktunk, ha elhalasztanak mostanában egy játékmegjelenést, de szerencsére ezzel párhuzamosan jó pár cím került aranylemezre is, amik már csak a premierre várnak. A King's Bounty II, a F.I.S.T. és a Deathloop után pontosan ez történt most a Double Fine következő alkotásával, a Psychonauts 2-vel is.

A csapat a jó hírt a Twitteren keresztül osztotta meg a nagyvilággal, így most már gyakorlatilag semmi akadálya, hogy augusztus 25-én megjelenhessen a játék PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Ameddig pedig erre vártok, ne felejtsétek el lecsekkolni a platformer legutóbbi sztorielőzetesét, ha esetleg kimaradt volna!

6.
6.
Darksiders84
Ez se lesz dobozos vagy csak még firss a megjelenési dátum ezért nem lehet előrendelni , vagy inkább nem foglalkoznak vele nehogy rajtuk maradjon az a pár db ? Konzolvilág, Playitstore mostanában az ilyen kisebb de ígéretes címeket nem igazán kedvelik megjelenéskor pl It Takes Two is alig volt beszerezhető.
5.
5.
Gerzson95
4.
4.
GemForge
Ja persze, hiszen a MS megvette a Double Fine-t.
3.
3.
GemForge
Gondolom nem véletlen, hogy nekem is ez volt a benyomásom.
2.
2.
elgeri
1.
1.
Őrnagy
Én meg azt hittem, ez Micro exkluzív. Na mindegy, lássuk milyen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...