Jövőre már a Steamen is kapható lesz a Bugsnax

  • Írta: Baloo
  • 2021. augusztus 13.
  • Bejelentés
Link másolása
Habár a Bugsnax a PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös megjelenése mellett már a kezdetektől elérhető volt PC-n is, idáig kizárólag az Epic Games Store digitális polcain találhattuk meg a Young Horses játékát. Jövőre viszont ez megváltozik.

Tavaly a PlayStation 5 egyik nyitócíme volt a Young Horses aranyos kis alkotása, a Bugsnax, ami a Sony új masinája mellett PlayStation 4-re és PC-re is megjelent, viszont az utóbbinál az Epic Games Store exkluzivitását élvezi a mai napig a játék. A fejlesztők azonban a minap bejelentették, hogy jövőre már a Valve platformját is meghódítja a Bugsnax.

Nemrég ugyanis élesedett a Bugsnax steames adatlapja, ahol már ott díszeleg a 2022-es premierdátum, habár az is igaz, hogy ennél több információt egyelőre még nem kaptunk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mikor kerülhet fel a játék a Valve digitális boltjába. Kevin Zuhn, a Young Horses kreatív igazgatója és írója emellett azt is hozzáfűzte, hogy más egyéb izgalmas bejelentésekkel is készülnek még az idei év végére a Bugsnax jövőjét illetően.

1.
1.
GemForge
Mai napig nem értem, hogy mi is ez a játék valójában.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...