Egy hónapot késik a War Mongrels

  • Írta: gorien
  • 2021. augusztus 17.
  • Csúszás
Link másolása
Két német dezertőr a II. világháború csúcsán megpróbál elmenekülni a keleti frontról. A menekülésből azonban valami több lesz, amikor más szedett-vedett figurákkal csapatot alakítanak, hogy megsegítsék a háború civil áldozatait.

A tavaly bemutatkozott War Mongrels olyan alkotásokból merít, mint a Commandos- vagy a Desperados-játékok, hogy elmeséljen egy saját, véres történetet a II. világháború keleti frontján. Legutóbb tizenkét percen át nézhettük, ahogy a játékban szereplő csapat magját adó német dezertőrök megpróbálják maguk mögött hagyni a hadszínteret. Az új előzetes ismét a karakterekre koncentrál.

Ezzel együtt azonban az is kiderül belőle, hogy a korábban belengetett szeptemberi megjelenést mégsem tartják a fejlesztők, ehelyett október 19-én kezdhetünk majd neki a War Mongrelsnek PC-n. Konzolokon is játszható lesz majd, ám azoknak a kiadásoknak egyelőre nincs dátuma.

A War Mongrels alapos történelmi hűséget ígér, amelynek a konkrét története ugyan fikció, de a környezete és a hangulata egyáltalán nem. A sötét témákkal operáló kampányt egyedül vagy párban is végigjátszhatjuk, a harcokat pedig kétféleképp közelíthetjük meg: vagy a történéseket megdermesztő tervező módban, vagy a valós idejű harci módban.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...