Frissítve: Jövőre csúszik a Venom folytatása?

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 1.
  • Cooltúra
Link másolása
Egyelőre csak pletyka, de több forrás is arról számol be, hogy valószínűleg átcsúszik jövőre a Venom így is sokat halogatott második része. A CinemaCon után jöhet a bejelentés.

Eredeti hír (megjelent augusztus 25-én): A Variety több forrás alapján számolt be arról, hogy a koronavírus-járvány okozta bizonytalanság miatt átcsúszhat jövőre a Venom 2: Let There Be Carnage. Az új premierdátum így 2022. január 21. lehet, kérdés, hogy ez miként érintené a Morbiust, amelyet január 28-ra ígérnek a készítők jelenleg.

A Sony még nem erősítette meg hivatalosan a pletykákat, és úgy tudni, az éppen futó CinemaCon végéig biztosan nem is fogja - már ha valóban a csúszás mellett dönt. Akárhogy is, ezzel a Venom második részét negyedik alkalommal tolnák arrébb, hiszen először tavaly szeptemberről idén júniusra, majd szeptember 17-re, szeptember 25-re és legutóbb október 15-re napolták el a debütálását.

Az új Venom legfrissebb előzetesét itt nézhetitek vissza!

Update! A jelek szerint nem kell aggódnunk a film csúszása miatt, legalábbis a minap érkezett egy új poszter hozzá, amelyen továbbra is az október 15-i dátum szerepel:

1.
1.
Deadpool
Egy PG-13-as Venom film, megint, hurrá.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...