Insurgency: Sandstorm - nemsokára konzolokon is

  • Írta: szlav
  • 2021. augusztus 26.
  • Megjelenés
Link másolása
Beigazolódtak a korábbi pletykák és szivárgások, a New World Interactive szeptember végére tényleg elhozza az Insurgency: Sandstorm konzolokra szabott változatát. Ehhez kaptunk egy beharangozó előzetest is.

Nem keveset kellett várnunk rá, de végre már a kanyarban van az Insurgency: Sandstorm konzolokra szabott portja. A hír nem egészen újdonság, hiszen néhány forgalmazó már hetekkel ezelőtt kiszivárogtatta az új kiadások megjelenési dátumát, ma azonban a Focus Home Interactive és a New World Interactive egy hivatalos előzetes kíséretében megerősítette: szeptember 29-én kezdődik konzolos bevetés.

Az elsősorban Xbox One-ra és PlayStation 4-re szánt kiadás háromféle csomagban kerül a boltokba. Az alapverzió mellett érkezik egy Deluxe és egy Gold Edition is, amelyek egy, illetve két évre szóló szezonbérletet tartalmaznak - ezeket a kiadásokat egyébként digitális formában PC-n is beszerezhetjük majd. Érdemes továbbá hozzátenni, hogy a játék természetesen Xbox Series X/S-en és PlayStation 5-ön is hozzáférhető lesz a visszafelé kompatibilitás segítségével, ráadásul az újgenerációs konzolokon akár 4K-s felbontás mellett élvezhetjük majd a harcokat.

4.
4.
Goofey84
Ez egy marha jó játék nekem pc-re megvan, csak sajnos az én gyenge gépemen rosszul futott. Valószínűleg megveszem majd series x-re is
3.
3.
shatterhand
#2: Miért nyírná ki? Alapbol nem fogják annyian megvenni. Ez ha fapados is ,de hardcore hozzájuk képest. Ezt az veszi aki ilyennel akar játszani és nem a másik kettővel.
2.
2.
r3dman
Call of duty meg a Battlefield kinyírja.
1.
1.
shatterhand
Végree!
Bár nem tudom miért kell bekamuzni a gameplayt mert 100% hogy nem lesz ennyire pöpec ps4-en.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...