Hamarosan indulhat a Battlefield 2042 bétatesztje?

  • Írta: Baloo
  • 2021. szeptember 3.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több forrás pletykál arról, hogy mikor kezdődhet meg az új Battlefield-epizód bétatesztje. Egy olasz viszonteladó után most Tom Henderson és Jeff Grubb is tudni véli az FPS bétájának időpontját.

Nagyon úgy fest, hogy a Battlefield 2042 a technikai alfatesztje után hamarosan egy bétateszttel is jelentkezhet. Az első szivárogtató az olasz Media World volt, akik szerint a béta szeptember 6-11. között kerül majd megrendezésre.

Nemrég ezt követte két jóval megbízhatóbb szivárogtató, Tom Henderson és a VentureBeat munkatársa, Jeff Grubb tippje az időpontbingóra, akik szerint szeptember 22-én veszi majd kezdetét a tesztkör. Korábban már sok pletyka beigazolódott, amit az utóbbi két úriember kiszivárogtatott, de azért az Electronic Arts hivatalos bejelentéséig erre se vegyünk mérget.

A Battlefield 2042 végleges változata október 22-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, valamint Xbox One-ra és Series X/S-re.

4.
4.
shatterhand
#2: 4-et most játszom újra. Az még elmegy, de a bad company 1-2 és a 3.hoz képest az is visszalépés. Ott inkább csak a pályák a szarok. BC1-2ben baromi jók voltak a pályák felépítésben ,környezetben, rombolásban. BF3-nál kicsit más lett, de még mindig volt jó rombolás és a pályák is jók voltak. Mindig volt egy jó kis háborús, harci fíling.
A 4.ben alig volt rombolás.
Aztán jött a 1, meg a V. Full tiszta minden (alig van por,füst), a pályák úgy szarok ahogy vannak. Majdnem mind nyílt terep. Pörgősebb lett (ment a cod irányába). Megölnek és amíg fetrengek aki lerohant mást nem csinál mint csúszkál térden, meg pattog ugrál ezerrel. Tiszta vicc. Visszamegyek a bf3-hoz ott meg a városban omlik a fal, kirobban a ház fala, faszák a hangok,stb. Vhogy nincs kabaré jellege az egésznek. mai napig megállja a helyét.
Néztem béta videókat (amik nem tudom,hogy lehetnek, ha egyszer szigorúan le van fektetve,hogy tilos gameplayt mutogatni, erre korlátlanul mennek a youtuben). Na nézek videókat és ugyanaz a full tiszta levegő mindenhol. Konzolon játszottam mindig is, de rengeteg játékról ordít, ha az pc játék (többek közt a jellegzetes túltolt steril képi világ, mintha az lenne 10pontos ami tűéles 4k 120fps rak elém)
Pedig idén cod helyett (utálom a vh témát) ezt akarom venni.
3.
3.
Bako
Várom már a bétát. Kíváncsi vagyok mennyire lesz elég a 4 GB-os rx570-em.
Nekem mondjuk mindegyik része tetszett, de tény hogy a Battlefield 3 sikerült a legjobban.
2.
2.
Zuzmo
#1: A Hard Line-t nem a Dice csinálta, az ki is lóg a sorból. A többivel: 4, I, V... mi volt a baj?
1.
1.
shatterhand
Kíváncsi leszek rá. Az utobbi 4 Battlefield nagyon rossz irányba vitte a sorozatot.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...