Jövőre érkezik Magyarországra az HBO Max

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 8.
  • Cooltúra
Link másolása
A WarnerMedia felkészült új streamingszolgáltatója, az HBO Max európai terjeszkedésére. A többlépcsős folyamat másfél hónap múlva veszi kezdetét, Magyarország 2022-ben kerül sorra.

Úgy néz ki, a közeljövőben bőven el leszünk látva új streamingszolgáltatókkal. A legfrissebb tervek szerint 2022-ben jut el Magyarországra a Disney+, a Universal és a Paramount katalógusából dolgozó SkyShowtime bevezetése is jövőre várható, és ma kiderült, hogy a WarnerMedia ütemtervében is a következő évre esik az HBO Max Közép- és Kelet-Európába költöztetése.

Az HBO Max 2020-ban indult el, és az Egyesült Államokban viszonylag rövid időn belül át is vette a nálunk is elérhető HBO GO helyét – a tavaszi helyzetjelentés alapján 40 millió felhasználóval büszkélkedhet. A WarnerMedia nagyban támaszkodott a felületre az elmúlt évben, hiszen a legtöbb nagyágyúját egyszerre küldte oda és moziba is: a Wonder Woman 1984, a Mortal Kombat, a Space Jam – Új kezdet vagy a The Suicide Squad is hibrid módon debütált, de a The Matrix Resurrectionsszel is ez a helyzet.

A szolgáltatás október 26-án kezdi meg európai terjeszkedését, ám ez csak az északi országokat és Spanyolországot érinti. 2022-ben tizennégy újabb országgal bővül a lefedettség, és ezek között lesz már Magyarország is.

Az HBO Maxre egyebek mellett az HBO, a Warner Bros., a DC, a Cartoon Network és az Adult Swim tartalmai kerülnek – a fenti előzetes ízelítőt ad abból, mire számítsunk. Amerikában jelenleg két modellben lehet előfizetni rá: egy drágább, hirdetésmentes, illetve egy olcsóbb, de reklámokat is tartalmazó változatra ruházhatnak be a felhasználók.

30.
30.
Ps fanboy
#29: És akkor mi lesz Miki pénzével, mikor adják meg neki?
29.
29.
Ooorky
#28: Már vagy 2 hónapja véget ért a Barátok közt.
28.
28.
Ps fanboy
#25: De jó neked. Én meg ezt a szar Barátok köztet nyúzom, mert nincs más, meg társasozom, jobb napokon párban. :)
27.
27.
godach
#26: Hogy miért áll fel neked ettől a stílustól azt nem tudom, de ha ez a fétised... Hát részemről ok
26.
26.
Ooorky
#25: Jó de te fasza gyerek vagy, én meg proli aki kipörgette a Jóbarátokat hbo go-n aztán jövőre ránézek van-e vmi nézhető.
Sőt még a tesco-ban is szeretek céltalanul bolyongani kis kosárkával, mert így meglátok néha olyan dolgokat amik amúgy eszembe se jutnának.
25.
25.
godach
Én sosem gondoltam volna, hogy ilyen előfizetéses szarokért fogok fizetni, de aztán egyszer a TV csomag mellé adták a HBO-t ahhoz meg adták a HBO-GO-t. Na megtetszett, így azóta is a csomag része (bár hozzáteszem, húségidő lejárta után sosem újítok azonnal, így 1-2 hónap és felkeresnek, hogy hosszabbítsak már és akkor adják vagy én kérem és adják ajándékba) így szinte mindig ingyen jön ki. Nemrégiben meg lusta voltam PLEX-el bajlódni, aztán mondom kipróbálom a próbaverziót a Netflixen. A tartalom, valami brutális a minőség pedig kenterbe veri a HBOGO-t.

Így a Gamepassal és PSNow-al és a két TV-s előfizuval szarásig vagyunk játékkal és filmekkel. Mondanom sem kell, hogy mindent legalább felesbe valakivel (ja tényleg, youtube premium az ötödik) és még így sem járok havi 10 ezernél. Kell ennél jobb?
Az meg hogy kijön egy Tomorrow War vagy egy Boys évad és van egy harmadik szolgáltató, akire egy hónapra előfizetek és ledarálom amit akarok, nehogy ne érje már meg.
Szóval nem hülye aki tapsikol, csak okosan kell csinálni.
Olyan ez mint a tudatos vásárlás. Bolyonghatsz te a tescoba egy kis kosárral fél napig, míg én televerek egy nagyot 30 perc alatt, "kasszástúl . mindenestül" mert tudom mi kell nekem.
24.
24.
Geribácsi
Lassan de biztosan megértik itthon is hogy ha lopsz, akkor lopsz. Mindegy hogy talicskát, a szomszéd robogóját, téliszalámit a tecsóból, filmet vagy játékot.
22.
22.
crytek
#21: Én nem vagyok a faszod ,de vettem. Sima pendriveon szedem le mindig ms -tól a friss image-et. Cdkulcsot használom. Nekem ez a 40k volt a gaming warez befejezése miatti megtisztulás ára. Nekem ennyit megért annak a korszakomnak a lezárása.
21.
21.
Ooorky
#20: Ki a faxom vesz ilyet?

Ha újra kell húzni eleve a legfrissebb image-et fogom letölteni az ms-től, nem vmi 1000 éves verziót rakok fel, hogy utána 6 napig update-eljen.
Ahhoz meg bőven elég a 300ft-os maláj cd kulcs meg 800ft-os kínai pendrive.
20.
20.
crytek
#18: USB-s ennyibe került akkor, de most gyors ránéztem most se olcsóbb
https://edigital.hu/windows-operacios-rendszer/microsoft-windows-10-home-3264-bit-dobozos-operacios-rendszer-p505531?utm_source=arukereso.hu&utm_medium=price-comparison&utm_term=505531
18.
18.
GemForge
#16: 40K-ért vetted a Win10-et? Azt hogy csináltad?
17.
17.
manderel
#8: Nálunk azért szarják le, mert előre fizetsz sokmindenért. Minden tárhely árában amit veszel, már bele van építve az Artisjus jogdíja. Ezért van az, hogy nálunk a letöltés legális, a feltöltés nem.
12.
12.
Neo1989
#6: "nagy átlagban maximum 2 szolgáltatás az amire még hajlandóak az emberek előfizetni"
Hagy találjam ki nem a lányok az egyik igaz ?
10.
10.
delphijos
#8: Ugyan már, az 1 dodós bizniszek előtt te voltál a warezkirály. Most meg rendőrét kiabálsz ?
8.
8.
crytek
#6: Max itthon... Külföldön faszán mennek a csekkek ha waresolsz bármit. Kb csak nálunk szarják ezt le. Pedig ide is bevezethetnék már a bűntetést.
6.
6.
delphijos
#4: Konkrétan több országban végeztek közvélemény-kutatást, és nagy átlagban maximum 2 szolgáltatás az amire még hajlandóak az emberek előfizetni. A többit tartalmat ami mondjuk csak máshol érhető el “beszerzik” máshogy.
5.
5.
GemForge
#1: Mindig jót derülök ezen a "virágbolt" kifejezésen.
4.
4.
#1: Korábban már volt téma a sajtóban is, hogy a túl sok különböző streaming szolgáltató és a hozzájuk tartozó exkluzív tartalmak kvázi visszahozták a torrent korszakot filmek, de főként a sorozatok terén.
3.
3.
nemfontos
#2: Semmi... Majd megszerzése máshonnan azt az évi 2 db nézhető filmet amit most ezen a vackon nézel
2.
2.
crytek
Jelenleg HBO GO-m van mert céges előfizetéshez adták ingyen. Kíváncso leszek mi lesz velünk majd
1.
1.
Ooorky
Én már besokaltam ettől a sok szolgáltatótól.
Netflix-et fizetjük 3-an közösen, többi meg virágboltból.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...