Jövőre csúszik a Dying Light 2

A Dying Light 2: Stay Humannel a Techland visszakalauzol minket a zombikkal borított világba, amelyet már az első játékban is megismerhettünk. A visszatérés azonban várat még magára, a csapat mégsem tudja tartani az eredeti megjelenést.

A Dying Light 2: Stay Human viszonylag sokat forgolódott a nyilvánosság előtt az elmúlt időszakban. Láthattuk, hogyan fest majd ray tracinggel, jött egy új előzetes, illetve a Dying 2 Know legutóbbi adásában is sok részletet elárult róla a Techland. A Dying Light folytatása a stúdió eddigi legambiciózusabb projektje, épp ezért érzi úgy a csapat, hogy több időre van szükségük ahhoz, hogy megvalósítsák víziójukat.

Pawel Marchewka vezérigazgató szerint a játék napról napra közelebb van a végleges állapothoz, de a rajongóknak ígért őszinte kommunikáció megkívánja tőlük, hogy elismerjék: decemberig nem lennének képesek minden elemében tökéletes alkotást letenni az asztalra. Ehelyett 2022. február 4-én fog megjelenni a Dying Light 2, változatlanul PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

És ugyan a játékra várnunk kell még, a Techland jövő hónapban újabb látnivalókkal készül, amelyen keresztül mélyebben is megismerhetjük majd Villedor városát.

6 komment - szólj hozzá!