Jövőre csúszik a Dying Light 2

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 14.
  • Csúszás
Link másolása
A Dying Light 2: Stay Humannel a Techland visszakalauzol minket a zombikkal borított világba, amelyet már az első játékban is megismerhettünk. A visszatérés azonban várat még magára, a csapat mégsem tudja tartani az eredeti megjelenést.

A Dying Light 2: Stay Human viszonylag sokat forgolódott a nyilvánosság előtt az elmúlt időszakban. Láthattuk, hogyan fest majd ray tracinggel, jött egy új előzetes, illetve a Dying 2 Know legutóbbi adásában is sok részletet elárult róla a Techland. A Dying Light folytatása a stúdió eddigi legambiciózusabb projektje, épp ezért érzi úgy a csapat, hogy több időre van szükségük ahhoz, hogy megvalósítsák víziójukat.

Pawel Marchewka vezérigazgató szerint a játék napról napra közelebb van a végleges állapothoz, de a rajongóknak ígért őszinte kommunikáció megkívánja tőlük, hogy elismerjék: decemberig nem lennének képesek minden elemében tökéletes alkotást letenni az asztalra. Ehelyett 2022. február 4-én fog megjelenni a Dying Light 2, változatlanul PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

És ugyan a játékra várnunk kell még, a Techland jövő hónapban újabb látnivalókkal készül, amelyen keresztül mélyebben is megismerhetjük majd Villedor városát.

3.
3.
Gerzson95
Dead island 2 kedveli ezt....
1.
1.
Scat
Nem arról volt szó korábban, hogy szinte a nulláról kezdték újra az igazgató megalomán ötletei miatt?

Ennek fényében nem meglepő a csúszás. Az sem lepne meg, ha soha nem készülne el vagy valami fércmunka lenne a vége.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...