Úgy tűnik, Christopher Nolan szakított a Warnerrel

  • Írta: fojesz
  • 2021. szeptember 16.
  • Cooltúra
Link másolása
Christopher Nolan élesen bírálta a Warnert, amiért az úgy döntött, hogy az idei filmjeit hibrid módon rajtoltatja. Lehetett arról hallani, hogy a rendező az új filmjét más stúdióval hozná össze, és már azt is tudjuk, hogy melyik cég a szerencsés.

Christopher Nolan napjaink legfelkapottabb rendezője, aki már a 2002-es filmje, az Insomnia óta dolgozik együtt a Warner Bros.-szal. Lehetett azonban sejteni, hogy az úriember átgondolja majd a céggel való kapcsolatát, miután élesen bírálta a stúdiót amiatt, hogy az az összes idei filmjét párhuzamosan rajtoltatja a mozikban és az HBO Max műsorában. Nolant különösen zavarta, hogy a cég erről a döntéséről nem szólt előre a filmeseknek és a színészeknek.

Mi is megírtuk, hogy a rendező következő mozija J. Robert Oppenheimerről és az atombomba kifejlesztéséről szól majd, és már akkor is lehetett arról hallani, hogy több stúdióval is tárgyal a megvalósítás lehetőségéről. A Deadline legutóbbi értesülései szerint Nolan végül a Fast & Furious-szériát is jegyző Universallal állapodott meg, a forgatás pedig 2022 első negyedévében veheti kezdetét. 

Korábban a Netflix vezetője, Scott Stuber azt mondta, mindent megtesz azért, hogy lecsaphassanak az új filmre, azonban ebből nem lett semmi - a Deadline szerint az MGM és a Sony számított még komoly versenyzőnek.

8.
8.
#7: Wifi-re építette a karrierjét.
7.
7.
Hogthar
#1: Én itt most igazán nem kötekedni szeretnék, de szerintem nem a csatlakozóval van a baja. Régebben voltak ezek a partik, szerintem Krissz nem volt túlságosan jó bennük, jobban szereti online. :D
4.
4.
A Fénybenjáró
#1: Ez olyan gyér volt, hogy az már zseniális. :D
3.
3.
csoki0619
#1: :-D Ez így meló után jól esett, köszi! :-D
1.
1.
De hogy utálhat valaki annyira egy csatlakozót, hogy beleteszi a nevébe?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...