A Warner összes filmje hibrid módon rajtol jövőre

  • Írta: fojesz
  • 2020. december 3.
  • Cooltúra
Link másolása
A Warner Bros. bejelentette, hogy jövőre minden filmjét párhuzamosan rajtoltatja a mozikban és az HBO Maxon. Ez olyan címeket jelent többek között, mint a Dűne, a Mátrix negyedik része vagy az új Mortal Kombat-adaptáció.

Az idei évben még kivételesnek számított, ha egy stúdió hibrid módon rajtoltatta el az aktuális blockbusterét, ugyanakkor a koronavírus-járvány elhúzódásával egyre több ilyen kivétellel találkoztunk. A Warner még csak most próbálta volna ki magát a műfajban, hiszen a Wonder Woman 1984 az első filmje, amely streamelve is elérhető lesz a mozipremierrel párhuzamosan, ugyanakkor a stúdió ma nagyot húzott, és bejelentette, hogy a teljes 2021-es kínálata így debütál majd.

Ez összesen tizenhét filmet érint majd, köztük olyan címekkel, mint a Godzilla vs. Kong, a The Suicide Squad, a The Conjuring: The Devil Made Me Do It, a Dune, a The Matrix 4, a Mortal Kombat, a Space Jam: A New Legacy és a Tom & Jerry. Érdemes ugyanakkor leszögezni, hogy a bejelentés alapján csak jövőre lesz ez a helyzet, a streaming lehetőségével pedig egy hónapja van élni a felhasználóknak a premiert követően, utána úgy folyik tovább a terjesztés, ahogy az lenni szokott.

A filmeket 4K-ban, HDR mellett is nézhetik majd az előfizetők, akiknek a havidíjon kívül nem jár más költséggel az új modell. Rossz hír lehet ugyanakkor, hogy mindez csak az amerikaiakat és a kanadaiakat érinti, arról tehát nincs szó, hogy a Warner a többi hasonszőrű szolgáltatásán is elérhetővé tenné így a filmeket; igaz, az HBO magyar képviselete szerint Andy Forssell, az HBO Max Global vezetője ma azt is bejelentette, hogy 2021 második felében Európában is megkezdődik az HBO Maxra való átállás.

6.
6.
hedzsooo
3.
3.
JohnSpartan
Több mint fél év kellett hogy erre rájöjjenek? Gratulálok!
1.
1.
Nate Hope
Örülök neki azért, de remélem ez nem a mozizás halálának a kezdete.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...