Aranylemezen a Marvel's Guardians of the Galaxy

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 16.
  • Hír
Link másolása
Sorra érkeznek a hírek a heteket, gyakran hónapokat késő játékokról, de úgy tűnik, hogy a Galaxis Őrzőinek nem kell ettől tartaniuk. A játék hivatalosan is elkészült, az Eidos Montréal pedig már kinyomtatta az aranylemezét.

Úgy tűnik, az Eidos Montréal csapata remekül vette a járványhelyzet akadályait. Habár még több mint egy hónapot kell várnunk a Marvel's Guardians of the Galaxy megjelenésére, a fejlesztőcsapat már most fellélegezhet, a játék ugyanis hivatalosan is elkészült, így Star-Lord, Gamora, Rocket, Groot és Drax már biztosan időben érkezik a randevúra Rakerrel, az Igazság Egyetemes Templomának Nagy Egyesítőjével.


Az elmúlt években többször is hallottunk ilyen-olyan pletykákat a Guardians-játék érkezéséről, hivatalosan azonban csak idén júniusban, az E3-on mutatkozott be a Square új projektje. A hátulnézetes akció-kalandjáték során a Galaxis Őrzőinek kelekótya kapitányát, Peter Quillt, vagyis Star-Lordot alakítjuk majd, aki két dologhoz ért igazán: a furcsa idegen lények gyepálásához és a ritkán landoló poénok szórásához - az előzetesek alapján egyikből sem szenvedünk majd hiányt.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

6.
6.
Gerzson95
Ebben fog kelleni zselékockákat lövöldözni? XD
5.
5.
#3: Crytek még mindig itt van. Ki a bánat vagy te, Kókler?
4.
4.
Ezt a jó csapat készítette, akik a Deus Ex Human Revo-t is, éppen ezért nem zárnám ki, hogy jó játék lesz. Persze semmi előrendelés, vagy ilyesmi, de majd várok teszteket, stb és ha jó, akkor valamikor majd lehet kijátszom.
3.
3.
crylek
várom szeretettel gp-be addig jó lesz videón
2.
2.
hedzsooo
Elorendelve, + az uj Sherlock jatek is, minden jol megy, mar az uj PC-n, vasamon lesz tesztelve mind a ketto! :-)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...