Aranylemezen a Marvel's Guardians of the Galaxy

Sorra érkeznek a hírek a heteket, gyakran hónapokat késő játékokról, de úgy tűnik, hogy a Galaxis Őrzőinek nem kell ettől tartaniuk. A játék hivatalosan is elkészült, az Eidos Montréal pedig már kinyomtatta az aranylemezét.

Úgy tűnik, az Eidos Montréal csapata remekül vette a járványhelyzet akadályait. Habár még több mint egy hónapot kell várnunk a Marvel's Guardians of the Galaxy megjelenésére, a fejlesztőcsapat már most fellélegezhet, a játék ugyanis hivatalosan is elkészült, így Star-Lord, Gamora, Rocket, Groot és Drax már biztosan időben érkezik a randevúra Rakerrel, az Igazság Egyetemes Templomának Nagy Egyesítőjével.


Az elmúlt években többször is hallottunk ilyen-olyan pletykákat a Guardians-játék érkezéséről, hivatalosan azonban csak idén júniusban, az E3-on mutatkozott be a Square új projektje. A hátulnézetes akció-kalandjáték során a Galaxis Őrzőinek kelekótya kapitányát, Peter Quillt, vagyis Star-Lordot alakítjuk majd, aki két dologhoz ért igazán: a furcsa idegen lények gyepálásához és a ritkán landoló poénok szórásához - az előzetesek alapján egyikből sem szenvedünk majd hiányt.

A Marvel's Guardians of the Galaxy október 26-án érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re.

6 komment - szólj hozzá!