Dying Light 2 - főszerepben a fegyverek

Folytatódik a Techland videósorozata, a Dying 2 Know, így újabb alkalmat kaptunk arra, hogy jobban megismerjük a Dying Light 2: Stay Human világát. Ezúttal a világvége fegyvereiről ejtettek szót a fejlesztők.

Sajnos a Dying Light 2: Stay Human sem úszta meg további csúszás nélkül, de a jó hír az, hogy a Techland a továbbiakban sem hagy minket új látnivalók nélkül. Ma újabb epizóddal jelentkezett a Dying 2 Know, az a fejlesztői videósorozat, amely eddig is felelős volt a posztapokaliptikus lövöldével kapcsolatos infók és látnivalók oroszlánrészéért. Ezúttal Szymon Strauss, a játék producere és Paulina Dziedziak, a csapat PR-osa állt kamera elé, hogy megbeszéljék, mi történt a rozsdásodó bozótvágókkal.

A fenti képsorok nyilvánvalóvá tették, hogy a lengyelek komoly figyelmet fektettek a Dying Light 2 közelharci fegyvereire. Habár húsz évvel a világvége után a túlélők már elkapkodták az igazán hatékony gyilkolóeszközöket, csupán egy munkaasztalra és egy kis kreativitásra van szükség ahhoz, hogy szinte bármiből hasznos harci szerszámot kovácsoljunk. A fejlesztők közel kétszázféle rögtönzött fegyvert alkottak meg erre a célra, így a változatosságra nem panaszkodhatunk majd.

Az új dátum szerint a Dying Light 2: Stay Human 2022. február 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

8 komment - szólj hozzá!