Dying Light 2 - főszerepben a fegyverek

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 16.
  • Videó
Link másolása
Folytatódik a Techland videósorozata, a Dying 2 Know, így újabb alkalmat kaptunk arra, hogy jobban megismerjük a Dying Light 2: Stay Human világát. Ezúttal a világvége fegyvereiről ejtettek szót a fejlesztők.

Sajnos a Dying Light 2: Stay Human sem úszta meg további csúszás nélkül, de a jó hír az, hogy a Techland a továbbiakban sem hagy minket új látnivalók nélkül. Ma újabb epizóddal jelentkezett a Dying 2 Know, az a fejlesztői videósorozat, amely eddig is felelős volt a posztapokaliptikus lövöldével kapcsolatos infók és látnivalók oroszlánrészéért. Ezúttal Szymon Strauss, a játék producere és Paulina Dziedziak, a csapat PR-osa állt kamera elé, hogy megbeszéljék, mi történt a rozsdásodó bozótvágókkal.

A fenti képsorok nyilvánvalóvá tették, hogy a lengyelek komoly figyelmet fektettek a Dying Light 2 közelharci fegyvereire. Habár húsz évvel a világvége után a túlélők már elkapkodták az igazán hatékony gyilkolóeszközöket, csupán egy munkaasztalra és egy kis kreativitásra van szükség ahhoz, hogy szinte bármiből hasznos harci szerszámot kovácsoljunk. A fejlesztők közel kétszázféle rögtönzött fegyvert alkottak meg erre a célra, így a változatosságra nem panaszkodhatunk majd.

Az új dátum szerint a Dying Light 2: Stay Human 2022. február 4-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, illetve Xbox One-ra és Series X/S-re.

7.
7.
markoci555
nekem annyira nem jön be ez a típusú videó, hogy nem is tudtam végignézni... ez a tettetés, mintha 2 ember természetes beszélgetést folytatna... inkább 1 ember mondja el az infókat azt kész
5.
5.
Gerzson95
#4: Az is így kezdődött......
4.
4.
vincentvega
Inkább csinálják meg normálisan mint megint jöjjön egy cp2077 szintű ipari hulladék.
3.
3.
Chdz
#2: Arra akartam rámutatni, hogy eltudják húzni azért a mézesmadzagot.. Nem baj amúgy nem zavar, nekem már nem kell mutatniuk semmit. Számomra már az első résszel kiérdemelték a legjobb zombi stuffot.
2.
2.
xanatos0911
#1: Nem értem ez miért probléma… ha nem mutatnak semmit az a baj, ha meg igen akkor az…? :)
1.
1.
Chdz
Stay Delayed, de azért mutogatják megint. Mekkora farok ez a TechLand... :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...