Jövő hónapban érkezik a The Good Life

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 21.
  • Megjelenés
Link másolása
Némi csúszás után végre pontos megjelenési dátumot kapott Swery65 nyomozós életszimulátora, a The Good Life. Alig egy hónap múlva mi is felfedhetjük Rainy Woods rejtélyeit - esetenként kutyává vagy macskává alakulva.

Naomi Hayward New York hangzavarát maga mögött hagyva egy angol kisvárosba utazik, ahol a látszólag idilli élet mellett egy óriási gyilkossági rejtély is vár rá. Hidetaka Suehiro, azaz Swery65 legújabb játéka jóval vidámabbnak tűnik, mint a Deadly Premonition, meglepetésekből azonban így sem lesz hiány, hiszen Rainy Woods lakói éjjelente állatokká alakulnak, ez pedig még csak a jéghegy csúcsa.

Igen kalandos volt a The Good Life fejlesztése, Swery ugyanis kétszer is megpróbálkozott a közönségi finanszírozással. A játékfejlesztő először Figen kalapolt az érdeklődők előtt, ez a kampány azonban kudarcba fulladt, Kickstarteren azonban jóval sikeresebb volt a kezdeményezés. A játék ezek után nem úszta meg a csúszásokat sem, most azonban már biztosra vehetjük, hogy a premier csak egy karnyújtásnyira van.

A The Good Life tehát október 15-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re, illetve Nintendo Switchre.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...