The Good Life

PC, PlayStation 4, Xbox One, Nintendo Switch

Kiadó: Playism, Fejlesztő: White Owl
Hidetaka "Swery65" Suehiro új játékában macskaként is nyomozhatunk.
Értékelés: 7.0

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Folytatódik az őszi játékdömping, ezen a héten is érkeznek majd újdonságok bőséggel. Szokás szerint listába szedtük az aktuális premiereket, és még a filmes szekciónkon is igazítottunk kicsit!

Tovább bővül októberben az Xbox Game Pass

Még csak ízlelgetjük az októbert, az Xbox Game Pass azonban egy percre sem engedi, hogy elmélázzunk a sárguló levelek közt. Számos ütős játékkal bővül a program a hónap első felében.

Mit tartogatott az Xbox a Tokyo Game Show-ra?

Phil Spencerék már hetekkel a Tokyo Game Show előtt leszögezték, hogy részükről ne most várjunk eget rengető új bejelentéseket. Műsorszegmensük értelemszerűen a japán játékokra koncentrált, de így is csurrant-cseppent néhány hír.

Jövő hónapban érkezik a The Good Life

Némi csúszás után végre pontos megjelenési dátumot kapott Swery65 nyomozós életszimulátora, a The Good Life. Alig egy hónap múlva mi is felfedhetjük Rainy Woods rejtélyeit - esetenként kutyává vagy macskává alakulva.
  • Írta: szlav
  • 0 komment

Egyre ígéretesebben fest a The Good Life

Új kedvcsinálót kapott a The Good Life, amely Hidetaka Suehiro, vagyis Swery65 következő játéka lesz. A trailer rövid, de így is tartogat némi izgalmat, és két tanulsággal is szolgál az érdeklődők számára.
  • Írta: fojesz
  • 0 komment

Őszre csúszik a The Good Life

A legutóbbi elképzelésekkel ellentétben mégsem jelenik meg nyáron a The Good Life. Az életszimulátoros elemekkel felvértezett kalandjáték időközben kiadót váltott, és egy adag látnivalót is kaptunk hozzá.

Nyáron érkezhet a The Good Life

Hidetaka "Swery65" Suehiro új játéka régóta várat magára, ám most úgy tűnik, tényleg sínen van a projekt: a The Good Life a minap kiadót igazolt, és kaptunk egy körülbelüli megjelenési dátumot is.

Nintendo Switch - íme, a közeljövő indie újdonságai!

A Nintendo ma este megtartotta az Indie World Showcase legutóbbi adását, amely során közel húsz percen keresztül darálta, hogy milyen független fejlesztésű újdonságokra számíthatnak a Switch-tulajok a közeljövőben.

Még több indie cím érkezik az Xbox Game Passbe

Tegnap délután lezajlott az ID@Xbox Game Pass első adása, a tizenhárom perces műsorban azok az indie címek kerültek terítékre, amely az Xbox Game Pass felhozatalába is bekerülnek majd - már a megjelenésük napján.

Összejött a pénz a The Good Life-ra

Második nekifutásra csak összejött a pénz Hidetaka “Swery” Suehiro új játékára. A rejtélyes városban megannyi titok vár leleplezésre, a macskává vagy kutyává változó polgárok csak a kezdetet jelentik! Most egy sztoritrailert nézhettek meg.

The Good Life - a kémkedés következményei

Noha Hidetaka “Swery” Suehiro új játéka egyedi koncepcióra épül, tavaly mégsem kapta meg a megérdemelt figyelmet. A The Good Life most újra bizonyíthat, a kickstarteres gyűjtés hajrájában egy új gameplay videót kaptunk róla.

Mozgásban a The Good Life

Már nagyban zajlik a The Good Life Kickstarter-kampánya, a fejlesztők pedig minden erejükkel azon vannak, hogy ezúttal sikerrel záruljon a gyűjtés. Most például egy rövid videóval hangolnak minket.

Kickstarteren Swery új játéka, a The Good Life

Miután a tavalyi Fig-kampány csúnyán elhasalt, Hidetake “Swery” Suehiro nem mondott le új játékáról. A The Good Life ezúttal a Kickstarteren próbál szerencsét - szerényebb célokkal és több látnivalóval.

Ezúttal a Kickstarteren próbálkozik Swery új játéka

A Deadly Premonition atyja, Hidetaka “Swery” Suehiro a Figen próbálkozott először a The Good Life-fal, a játék azonban csúnyán elhasalt az első crowdfunding kampányon. Március végén rajtol a második felvonás.

Nem jött össze a pénz Swery65 új játékára

Hidetaka “Swery” Suehiro egy nyílt levélben sajnálkozott amiatt, hogy a The Good Life Fig-kampánya sikertelenül zárult. A csapat ennek ellenére nem mond le a macskás RPG-ről, az év végén a Kickstarteren próbálkoznak.

GC 2017: Belenézhetünk a The Good Life-ba

Megérkezett Hidetaka “Swery65” Suehiro új játékának első előzetese. A The Good Life-ban egy látszólag ártalmatlan kisvárosba látogatunk, ám hamar kiderül, hogy a lakók éjjelente macskává változnak.

The Good Life - a Deadly Premonition készítőjétől

Bemutatkozott Hidetaka "Swery65" Suehiro új játéka, a The Good Life. A Deadly Premonition és a D4 atyja ezúttal egy színes és bájos szerepjátékot készít, amelyben macskaként is érvényesülhetünk.