Forza Horizon 5 - terítéken a többjátékos mód

  • Írta: szlav
  • 2021. szeptember 22.
  • Videó
Link másolása
Újabb fejlesztői adással jelentkezett a Playground Games csapata, ezúttal azért, hogy közelebbről is bemutassák a Forza Horizon 5 multiplayeres funkcióit. Egy biztos, a mexikói sétautazás a barátainkkal is pazarnak ígérkezik.

Újabb epizóddal jelentkezett a Forza Horizon 5: Let’s ¡Go! adása, az a livestream-sorozat, amelyben a Playground Games csapata nyílt játékmenet kíséretében mutogatja a legújabb autós játékát. Ha szívesen versenyre hívnátok a barátaitokat is, akkor mindenképp érdemes végigfutnotok a mai videón, ezúttal ugyanis kifejezetten a többjátékos mód került a reflektorfénybe.

Az alapok természetesen ismerősek lesznek azok számára, akik már a korábbi részekben is kedvelték az online játékot, de az előadás során láthatjuk a Horizon Arcade minimisszióit, a Pinata Pop vagy a Bullseye kihívásait, illetve az Eliminatort is. Akárhogy is legyen, az biztos, hogy a mexikói túrán senki nem fog unatkozni, hiszen a rengeteg versenytípus és jópofa játékmód mellett az óriási autólista is gondoskodik majd a változatosságról.

A Forza Horizon 5 november 9-én érkezik PC-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re, ráadásul már az első naptól elérhető lesz az Xbox Game Pass könyvtárából is.

2.
2.
akbar0423
#1: Hasonlóan leszek én is!
1.
1.
Őrnagy
November 9? Aztaaa! Én meg november 10-én pont betegen fogok otthon feküdni, ráadásul tök egyedül! Micsoda véletlen!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...