Disco Elysium: The Final Cut - jön a dobozos kiadás

  • Írta: Shifty
  • 2021. szeptember 23.
  • Hír
Link másolása
A ZA/UM és az iam8bit tájékoztatása szerint novemberben dobozos kiadást kap a Disco Elysium: The Final Cut. Üröm az örömben, hogy a most bejelentett fizikai változat csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz beszerezhető.

Közel két éve már, hogy bemutatkozott a Disco Elysium, a játék óriási sikerének köszönhetően azonban a ZA/UM úgy döntött, kiad egy továbbcsiszolt verziót is a játékból. A The Final Cut végül több platformra is megjelent, a most megerősített dobozos kiadás azonban csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz megvásárolható.

Az iam8bit csapatával közösen összehozott fizikai kiadás november 9-től lesz kapható. A PlayStation 4-es változat 39,99 dollárba fog kerülni, és az alapjáték mellett tartalmazni fog egy ingyenes upgrade-kódot a PlayStation 5-ös kiadáshoz, továbbá kapunk egy gyönyörű plakátot, illetve egy 190 oldalas digitális képeskönyvet is.

Ha ezt nem tartanánk elégnek, akkor érkezik PlayStation 5-re egy gyűjtői változat is, ami 249,99 dollárba fog kerülni, és ami egy fantasztikus prémium dobozt kapott, benne egy Mind Totem szoborral, egy szövetből készült térképpel, magával a játékkal és a már említett 190 oldalas keménykötésű képeskönyvvel.

A Disco Elysium: The Final Cut jelenleg PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Stadián érhető el, de az ígéretek szerint valamikor befut Nintendo Switchre és Xbox-konzolokra is.

5.
5.
Stig
#4: Teljes mértékben egyetértek veled! Manapság nagyon ritka az ilyen "mély" játék, ami ennyire minőségi élményt tud adni. A világ, a karakterek, a zene a párbeszédek egyszerűen fantasztikusak. Pont ezt sajnálom a legjobban a modern játékiparban, hogy a legtöbb produktum annyira felszines és semmilyen pl egy ilyen alkotáshoz képest, hogy az már fáj. És íme, nem kellett hozzá világhírű studio, sem egy kimaxolt legújabb nextgen gép hogy élvezni lehessen. Kár hogy nincs hozzá magyar nyelv is, hogy itthon több emberhez is eljuthasson ez az élmény.
4.
4.
pliskin
#3: Hát igen, a nyelvezete kb c2 szint, bevallom, és sem értettem minden kifejezést közel sem, de a lényeg átjött.
Engem a mai játekok 95%-a nemigen fog meg, maximum pár napig elvagyok velük, végigvinni nagyon keveset sikerül érdeklődés hiánya miatt. Túl hosszúak, önismétlődöek, megunhatóak.
Viszont ez a játék, a maga akár 50-60 órájával ami szintén nem rövid, az elejétől a végéig teljesen beszippantott.
Olyan filozófikus mélységeket érint olyan mesterien, miközben nem felejt el játék lenni!!!, hogy az elképesztő. Hihetetlen, hogy a játéknak tényleg minden játékos cselekedetre van válasza.
Manapság csak sétaszimulátorok próbálkoznak hasonlóan mély történettel, érzelmekkel operáló játék lenni, a Disco köröket verve rájuk ezt valódi RPG-ben teszi.
Minden tisztelet a fejlesztőknek.
3.
3.
csoki0619
#2: Nekem is tetszene nagyon a játék, de pár óra játék után rá kellett h jöjjek, h ehhez az én közép-fokú angol nyelvvizsgám édes kevés.
Nagyon komoly hangulata van a játéknak, beszippantja az embert rögtön, csak sajnos az ismeretlen szavak folyamatos guglizása elvette a kedvem a dologtól.
2.
2.
pliskin
Az utóbbi évek, sőt évtized legegyedibb, legnagyszerűbb játéka. Elképesztő, hogy a csapat első játéka.
1.
1.
hoaw
Akkor menjenek a sunyiba. Simán beszereztem volna pc-re.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...