Disco Elysium: The Final Cut - jön a dobozos kiadás

A ZA/UM és az iam8bit tájékoztatása szerint novemberben dobozos kiadást kap a Disco Elysium: The Final Cut. Üröm az örömben, hogy a most bejelentett fizikai változat csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz beszerezhető.

Közel két éve már, hogy bemutatkozott a Disco Elysium, a játék óriási sikerének köszönhetően azonban a ZA/UM úgy döntött, kiad egy továbbcsiszolt verziót is a játékból. A The Final Cut végül több platformra is megjelent, a most megerősített dobozos kiadás azonban csak PlayStation 4-re és PlayStation 5-re lesz megvásárolható.

Az iam8bit csapatával közösen összehozott fizikai kiadás november 9-től lesz kapható. A PlayStation 4-es változat 39,99 dollárba fog kerülni, és az alapjáték mellett tartalmazni fog egy ingyenes upgrade-kódot a PlayStation 5-ös kiadáshoz, továbbá kapunk egy gyönyörű plakátot, illetve egy 190 oldalas digitális képeskönyvet is.

Ha ezt nem tartanánk elégnek, akkor érkezik PlayStation 5-re egy gyűjtői változat is, ami 249,99 dollárba fog kerülni, és ami egy fantasztikus prémium dobozt kapott, benne egy Mind Totem szoborral, egy szövetből készült térképpel, magával a játékkal és a már említett 190 oldalas keménykötésű képeskönyvvel.

A Disco Elysium: The Final Cut jelenleg PC-n, PlayStation 4-en, PlayStation 5-ön és Stadián érhető el, de az ígéretek szerint valamikor befut Nintendo Switchre és Xbox-konzolokra is.

5 komment - szólj hozzá!