Company of Heroes 3 - fejlesztői videó érkezett

Az elmúlt évtized egyik legnagyszerűbb valós idejű stratégiai játéksorozata jövőre megkapja a harmadik részét. A fejlesztésben ezúttal komoly szerepet vállalt a közösség is - erről szól a legújabb fejlesztői videónapló.

Egy kiadós videónaplóval jelentkezett a Relic Entertainment csapata, így esélyt kapunk rá, hogy mi is belessünk az új Company of Heroes kulisszái mögé - és nem mi leszünk az elsők. Tudniillik ugyanis, hogy a harmadik rész fejlesztésének menete egészen rendhagyó volt abból a szempontból, hogy a kanadai stúdió már a kezdetektől a tervezőasztalhoz hívta a játékosokat.

A profi játékosokból, streamerekből, kommentátorokból, pályakészítőkből és általánosságban a közösség tagjaiból álló csapat ugyanis a fejlesztés megkezdése után már hónapokkal kézhez kapta a játék korai változatait, a Relic pedig a visszajelzések mentén alakította a játékot - többek közt ennek köszönhetően vált a harmadik rész központjává a nyitott, nonlineáris kampánytérkép is.

A Company of Heroes 3 Olaszországba, illetve Észak-Afrikába vezényli a második világháború stratégáit. A játékot idén júliusban jelentette be a Sega és a Relic Entertainment, aki pedig igazán közelről figyelte az új epizód alakulását, az a pre-alfa változatot már akár ki is próbálhatta. Reméljük, hogy a többieknek sem kell már sokat várniuk a játékra, hiszen a stúdió az idei év végére ígérte a megjelenést, fix dátumot azonban továbbra sem kaptunk.

2 komment - szólj hozzá!