Next-genesedik a Pumpkin Jack

  • Írta: gorien
  • 2021. szeptember 29.
  • Bejelentés
Link másolása
Az idei halloween sem múlhat el a Pumpkin Jack tökfejű hőse nélkül. A MediEvilt idéző 3D-s platformjáték tavaly már minden főbb platformra elért, de hamarosan az újgenerációs konzolokra is befut.

Nicolas Meyssonnier a MediEvilhez és Jak & Daxterhez fordult ihletért, amikor megalkotta a Pumpkin Jacket. A 3D-s platformer tavaly októberben érkezett meg a legtöbb platformra (PlayStation 4-re egy kicsit megcsúszva), idén pedig eljött az ideje, hogy a hiányzó, újgenerációs konzolokat is bevegye. Stílszerűen ismét halloween környékén, október 27-én.

A next-gen kiadás vizualitásban nyújt majd többet a jelenlegi változatoknál. PlayStation 5-ön és Xbox Series X-en két beállítás közül is választhatunk: a Performance Mode 4K felbontással 60 fps-t biztosít, míg a Quality Mode a 4K felbontás és 30 fps mellé ray tracinggel feldobott látványt is ad. Xbox Series S-en csak a Performance Mode lesz elérhető. Aki az előző konzolgenerációra már beszerezte a játékot, az ingyen hozzáférhet a next-gen változathoz is.

2.
2.
crytek
A humble choice júniusi csomagjában ott a game akit érdekel..
1.
1.
C0m1n65un
Ez egy TÖK jó játék. A tavalyi év egyik legkellemesebb meglepetése volt a számomra. Örülök, hogy ennyire sikeres lett.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...