Kis híján a kukában landolt a Vampire: Bloodlines 2

  • Írta: fojesz
  • 2021. október 14.
  • Hír
Link másolása
A Paradox még februárban jelentette be, hogy elvette a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 projektet a Hardsuit Labstől. Most egy interjúból derült ki, hogy kis híján kukázták is a fejlesztést.

A Paradox vezérigazgatója, Fredrik Wester a Nyhetsbyrån Direktnek adott interjút (via Avanza), amelyből kiderült, hogy amikor elvették a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztését a Hardsuit Labstől, majdnem törölték is a projektet. Tulajdonképpen már felkészültek a munkálatok leállítására, de volt egy jó pitchük, amely végül meggyőzte őket a folytatásról.

Most már abszolút bizakodóak a folytatással kapcsolatban, és biztosak benne, hogy a játék megfelel majd a rajongók elvárásainak; azt ugyanakkor Wester továbbra sem árulta el, hogy kivette át a projektet, mindössze annyit mondott, hogy "egy ismert és tehetséges" csapatról van szó. A CEO egyébként azt is leszögezte, hogy sok múlik a Bloodlines 2 fogadtatásán, ez alapján mérlegelik majd ugyanis, hogy megéri-e még pénzt fektetni ebbe a műfajba.

A Hardsuit azóta masszív elbocsátásokon esett át.

3.
3.
xanatos0911
#1: A remény hal meg utoljára ;)

#2: +1
2.
2.
DragonBleacPiece
Minden szar remastert kap,a vilag egyik legjobb rpg-jenek folytatasa meg a kukaba menne? Oket kene a kukaba rakni.
1.
1.
wolfwarrior
Irigylem, vagy talán sajnálnom kéne azt, aki még elhiszi ez még meg is fog jelenni, és még jó lesz...
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...