Kis híján a kukában landolt a Vampire: Bloodlines 2

A Paradox még februárban jelentette be, hogy elvette a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 projektet a Hardsuit Labstől. Most egy interjúból derült ki, hogy kis híján kukázták is a fejlesztést.

A Paradox vezérigazgatója, Fredrik Wester a Nyhetsbyrån Direktnek adott interjút (via Avanza), amelyből kiderült, hogy amikor elvették a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2 fejlesztését a Hardsuit Labstől, majdnem törölték is a projektet. Tulajdonképpen már felkészültek a munkálatok leállítására, de volt egy jó pitchük, amely végül meggyőzte őket a folytatásról.

Most már abszolút bizakodóak a folytatással kapcsolatban, és biztosak benne, hogy a játék megfelel majd a rajongók elvárásainak; azt ugyanakkor Wester továbbra sem árulta el, hogy kivette át a projektet, mindössze annyit mondott, hogy "egy ismert és tehetséges" csapatról van szó. A CEO egyébként azt is leszögezte, hogy sok múlik a Bloodlines 2 fogadtatásán, ez alapján mérlegelik majd ugyanis, hogy megéri-e még pénzt fektetni ebbe a műfajba.

A Hardsuit azóta masszív elbocsátásokon esett át.

3 komment - szólj hozzá!