Leváltják a Vampire: Bloodlines 2 fejleszőit

  • Írta: gorien
  • 2021. február 23.
  • Hír
Link másolása
A Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 útja továbbra sem sima. Legutóbb a 2021-es megjelenést lebegtették meg, ám úgy néz ki, már abból sem lesz semmi - egyebek mellett azért, mert elvették a Hardsuit Labstől a játék fejlesztését.

A 2019-es bejelentés óta a Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2-t még az ág is húzza: többszörösen csúszott (legutóbb 2021-re helyezték), a fejlesztésért felelős Hardsuit Labs több vezető figurát is veszített, és még legutóbb is arról szóltak a hírek, hogy bizonytalan, mikor jelenik meg egyáltalán a játék.

A bizonytalanságot most tovább növeli, hogy a Paradox elvette a projektet a Hardsuit Labstől. A játék Discord-szerverén jelentette be Dale Emasiri, hogy a Bloodlines 2-t továbbra is fejlesztik, de azt nem az eddigi stúdió fogja folytatni. A közösséggel való kapcsolattartásért felelős fejlesztő megköszönte a Hardsuitnak, hogy lefektették a játék alapjait, ahogy a rajongóknak is a türelmet és a támogatást.

Azt nem tudjuk még, hogy ki veszi át a fejlesztést, de Emasiri szerint több idő kell a „kezdetektől ambiciózus" Bloodlines 2 elkészítéséhez, ezért 2021-ben már biztosan nem fog megjelenni. Mivel új céldátum sincs még, ezért a Paradox felfüggesztette az előrendelést.

13.
13.
Claymen
Akkor ennyi volt. Kár érte. Ahogy én látom ennek két végkimenete lehet :
1. Nem lesz belőle semmi
2. Úgy fog járni mint a jobb sorsra hivatott Splatterhouse.
Ott is egy ponton teljesen új brigád vette át a gyeplőt és ez erősen érződött is a végterméken. Nem lett rossz, mégis keserű szájízt hagy maga után, mert érezhetően többet akartak belőle kihozni.

Az első részt nagyon szeretem, elképesztő jó hangulata és atmoszférája van a mai napig. Az első bejelentés alkalmával jegyet vettem az első osztályra a hype vonaton, aztán a gameplayek sorra jöttek mélyütésként.
De legalább a redemption és a bloodlines itt van nekünk.
12.
12.
mumia76
Aha, akkor valszeg DNF féle szörnyeteg lesz ebből is. Már tavaly is voltak hírek hogy kifúrták az eredeti iróját a játéknak, és valami SJW vette át a hatalmat a narratívában.
11.
11.
hedzsooo
Azt hiszem, hogy ideje lemondanom akkor az elorendelesemet errol... :-)))
10.
10.
Sipos33
Úgyvan a cyberpunk után nem meglepő csak elég az előbbi kommenteket olvasni. Semmi sem elég jó akkor azt is kaptok.
9.
9.
crytek
#6: Dead Island 2ből is lesz. Prince of Persia Sand of Time Remakeből is lesz
8.
8.
Anti4730
Hat ezen nincs is mit csodalkozni, a videokat amiket mutattak az alapjan szornyu a jatek.
7.
7.
Mortis
Sajnálom, mert tényleg kultikus az első része. Valószínűleg kiborító lett volna a végeredmény, talán jobb is ha development hell-be kerül aztán törtlik.
6.
6.
br1Koo
Nem lesz ebből semmi se.
3.
3.
pszihoapu
#2: itt nem siman halasztanak, itt fejleszto ceget valtottak a jatek cirka haromnegyed keszultsegi allapotaban. ez nem anyazasra hanem sirasra ad okot mindenkinek aki egy kicsit is remenykedett, hogy lehet jo a jatek.
2.
2.
zakkantlaci
Most akkor mi lesz? A Cyberpunk miatt anyázott mindenki, de ez és a Google miatt meg senki? Enyje-bejnye! (Hozzá teszem, CP játékos vagyok.)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...