Új pályákat villantott a Battlefield 2042

  • Írta: szlav
  • 2021. október 29.
  • Videó
Link másolása
Rohamosan közeleg a Battlefield 2042 megjelenése, az EA és a DICE pedig jól tudja, hogy az utolsó hajrában sosem elég a látnivalókból. A legfrissebb előzetesnek köszönhetően három új térképpel ismerkedhetünk meg.

A Battlefield 2042 fő játékmódja, az All-Out Warfare hét óriási térképpel érkezik majd. Ezek közül egyet (Orbital) már a béta során megismerhettünk, most azonban három újabb pályáról került le a lepel. A legfrissebb előzetesben az Egyiptom keleti részén fekvő Renewal, az Antarktika jeges szirtjei közt elterülő Breakaway és az indiai Discarded került gyors bemutatásra.

Az eddigi infók alapján valószínű, hogy a Hazard Zone játékosai is megfordulnak majd a fenti pályákon. A harmadik játékmód, a Battlefield Portal ezzel szemben klasszikus pályák felújított változatain játszódik majd - ezekből a premier napján kapásból hatot kapunk, fejenként kettőt-kettő a Battlefield 1942, a Bad Company 2 és a Battlefield 3 múltjából.

A Battlefield 2042 november 19-én érkezik PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re, de a Gold vagy Ultimate Edition előrendelői, illetve az EA Play Pro előfizetői már egy héttel korábban belevethetik magukat a harcba.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...