Ingyenes hétvégét kap a Call of Duty: Vanguard

Az Activision megerősítette, hogy ingyenes próbahétvégét kap az alig két héttel ezelőtt megjelent Call of Duty: Vanguard. A kezdeményezés holnaptól lesz elérhető, és kizárólag a multiplayer módra lesz érvényes.

Az Activision korábban is megragadta a lehetőséget, hogy ingyenes multiplayer hétvégékkel csalogasson új játékosokat az aktuális Call of Duty-epizód felhasználóbázisához, de a kiadó mostani bejelentése nagyon korán érkezett, hiszen mindössze két hete, hogy megjelent a Call of Duty: Vanguard.

Meglepőnek persze nem neveznénk a döntést, mert a Vanguard eladásai egyelőre messze elmaradnak a sorozat népszerűsége alapján várt előrejelzésektől. A szigetországban kifejezetten alulteljesít a Call of Duty: Vanguard, és bár összességében még így is simán megszerezte a brit toplista első helyét a játék, valójában a Call of Duty-sorozat elmúlt 14 évének legpocsékabb nyitányát produkálta.

Illetve az Activision döntése olyan értelemben is érthető, hogy két konkurens is piacra lépett a napokban. Korai hozzáférésben már játszható a Battlefield 2042, váratlanul pedig a Halo Infinite multiplayer bétája is befutott.

A mostani próbalehetőség holnap este 19 órától lesz elérhető, és négy napunk lesz élni vele.

4 komment - szólj hozzá!
Minden, ami fotómód: kövesd az Instagram-oldalunkat!
A Gamekapocs Instagram-oldalát azért indítottuk el, hogy felületet adjunk a magyar játékosok legjobb fotómóddal készített képeinek. Fogd a legjobb alkotásaidat, és csatlakozz hozzánk te is!