Már több mint 400 millió dollárnál jár a Star Citizen

A játék hivatalos weboldalán látható számláló szerint a Star Citizen mostanra több mint 400 millió dollárt kalapozott össze a rajongóktól, csak az elmúlt néhány nap hozott 1-1,5 millió dollárt.

Noha a játék fejlesztése még mindig lassan halad, a játékosok megállás nélkül öntik a pénzt a Cloud Imperium Games projektjébe a korai hozzáférésért és a különféle űrhajókért cserébe. A hivatalos weboldalon található számláló szerint mostanra több mint 3,3 millió fizető játékosnál jár a projekt, akik összesen több mint 400 millió dollárt dobtak össze. Csak az elmúlt hétvégén napi 1-1,5 millió dollár érkezett tőlük, igaz, ez rendkívüli tempónak számít, mert októberben összesen futotta 8 millió dollárra.

Ahogy arról beszámoltunk, továbbra sincs sok hír a Star Citizen megjelenése felől, és a játék legutóbbi rajongói dzsemborija is elég semmitmondó volt. A hivatalos roadmap szerint az idei év végére, valamint a következő és az azt követő negyedévre is be van tárazva egy-egy frissítés a készítőktől, tehát szép lassan, de építgetik az egyébként rendkívül ambiciózus űrszimulátort. Nemrég jött a hír, hogy a srácok Manchesterbe költöztetik át a főhadiszállásukat májusban, és négyszázról ezer főre növelnék a létszámukat a következő években - talán ez jótékony hatással lesz a munkálatokra is.

13 komment - szólj hozzá!