Star Citizen

PC

Szimulátor, űrhajós
Kiadó: , Fejlesztő:
Chris Roberts, az űrszimulátor-legenda visszatért, hogy a közönség pénzét kérje egy vadiúj PC-s játékra.
Értékelés: Nincs még értékelve

Már több mint 400 millió dollárnál jár a Star Citizen

A játék hivatalos weboldalán látható számláló szerint a Star Citizen mostanra több mint 400 millió dollárt kalapozott össze a rajongóktól, csak az elmúlt néhány nap hozott 1-1,5 millió dollárt.

Boomer Gamer podcast: őrületes űrkalandok

Már meghallgatható a Boomer Gamer podcast harmadik adása, amelyben az elmúlt évek űrjátékai kapták a főszerepet. Elmondjuk, hogy melyik a legnagyobb csalódás számunkra, és fejet hajtunk a No Man's Sky fejlesztői előtt. Csekkoljátok!
  • Írta: Gamekapocs
  • 1 komment

Semmitmondó volt a Star Citizen idei dzsemborija

Digitális formában zajlott le a Star Citizen nagy éves rendezvénye, a CitizenCon, és habár a Cloud Imperium ezúttal is mutatott néhány érdekességet, a végtelen fejlesztői spirálba ragadt űrszimulátor megjelenéséről ezúttal sem kaptunk infót.

Messze van még a Squadron 42 megjelenése

Talán azzal nem mondunk hatalmas újdonságot, hogy a Star Citizen - Squadron 42 premierjére nem érdemes a közeljövőben számítanunk. Chris Roberts egy kérdezz-felelek során válaszolt a rajongók által feltett kérdésekre.

Ismét ingyen repülhetünk a Star Citizennel

A Star Citizen időnként megmutatja magát egy-egy ingyenes próbakörre, most pedig ismét belevethetjük magunkat az űr végtelenjébe. Ezúttal a közösség által választott 16 legjobb űrhajó pilótafülkéjébe ülhetünk.

Star Citizen - összejött a 300 millió dollár

Mérföldkőhöz érkezett a Star Citizen crowdfunding-kampánya, a rajongók által összedobott összeg ugyanis elérte a 300 millió dollárt. Kifejezetten erős májussal zártak a fejlesztők.

Ingyenes próbahetet tart a Star Citizen

Az Invictus Launch Week néven futó virtuális légi parádé keretein belül újra megnyílnak a Star Citizen kapui a nagyérdemű előtt. Több mint egy héten át próbálgathatjuk ingyenesen a permanens fejlesztés alatt álló játék űrhajóit.

340 millió dollárnál tart a Star Citizen

A Star Citizenre szánt pénz csak gyűlik és gyűlik – függetlenül attól, hogy rajongóktól vagy befektetőktől származik-e. A fejlesztőket eddig is támogató, három nagy cég épp nemrég adott újabb hatalmas összegeket a projekt folytatására.

Star Citizen - túlélni a világűrt

Friss fejlesztői videóval jelentkezett a Cloud Imperium csapata, a terítékre pedig ezúttal a Star Citizen Actor Status System elnevezésű rendszere került, amely a játék túlélőmechanikáit öleli fel.

Squadron 42 - Hollywood fele már a fedélzeten

Újabb előzetest kapott a Star Citizen fejlesztőinek egyjátékos kalandokkal kecsegtető alkotása, melyen hat percen át nézhetjük, hogy a világ leghíresebb színészei miként festenek majd az űrhajós megaprojekt világában.

Star Citizen - látványos teaseren a Squadron 42

Poros csillagbázisok, ködbe vesző bolygók és sok-sok űrhajó. Friss kedvcsinálót osztott meg a Cloud Imperium csapata: a videó a Star Citizen egyjátékos komponensét, a Squadron 42-t hivatott bemutatni.

Star Citizen - 250 millió dollárt adtak rá a rajongók

Erős hónapot zárt a Cloud Imperium Games a CitizenConnal, így a Star Citizen fejlesztésére szánt, a közösség sorai közül összekalapozott összeg átlépte a 250 millió dolláros határt.

Negyvenfős csatákkal erősít a Star Citizen

A hétvégén tartották a Star Citizen éves rajongói összeröffenését, a CitizenCont, ahol több újdonsággal is előrukkoltak a fejlesztők a régóta készülő játék kapcsán. Hamarosan negyvenfős csatákban is megmérethetjük magunkat.

Star Citizen - beköszönt a törvény világa

Méghozzá az Alpha 3.6 frissítésben, mely rengeteg újdonságot rejt a támogatók számára; mostantól a törvény előtt felelünk majd kétes tetteinkért, javul a pajzsrendszer, és végre űrhajót is vásárolhatunk a játékbeli pénzünkön.

Star Citizen - rég elúszott a rajongók támogatása

A hihetetlenül ambiciózus Star Citizen rekordmennyiségű pénzt, több mint 240 millió dollárt szedett össze a projektet támogató játékosoknak köszönhetően. Az összeg azonban már évek óta elúszott, a játék pedig továbbra is csak várat magára.

Ingyen kipróbálható a Star Citizen

Az elmúlt hetekben rengeteg új tartalommal bővült a Star Citizen világa, melyet a fejlesztők minél több játékos számára szeretnének megmutatni, így a mai naptól kezdve egy héten át teljesen ingyen nyüstölhetjük az alkotást.

Jelbeszéddel támad a Star Citizen

Újabb fejlesztői videó érkezett a Star Citizenről, melyben ezúttal a szokásos játékmeneti javítások mellett egy meglehetősen egyedi részlet is napvilágot látott: a játék karakterei képesek lesznek jelbeszéddel kommunikálni.

2020-ban érkezik a Squadron 42 bétája

Chris Roberts csapata nemrégiben 46 millió dollárt kapott magánbefektetésként, így világossá vált, hogy a Star Citizen single player módjának bétája 2020 nyarára készül el - több mint nyolc évvel az eredeti Kickstarter-kampány után.

Star Citizen - 200 millió felett, ingyen próbakör

Hatalmas mérföldkőhöz érkezett a Star Citizen, a "játék, amely sosem készül el" fiktív díj nyertese már több mint 200 millió dollár támogatást kapott a játékosoktól. Ezt megünnepelve hamarosan bárki kipróbálhatja a programot egy teljes hétig.

Még mindig áramlik a pénz a Star Citizenbe

A héten írtunk róla, hogy a Star Citizenre már közel 200 millió dollárt adtak össze a rajongók. Ez nagyon szép teljesítmény egy olyan játéktól, amely hat éve tűnt fel és még mindig nincs megjelenési dátuma. Nézzünk bele hosszabban is!