Megérkezett az Uncharted-film hivatalos posztere

  • Írta: fojesz
  • 2021. december 16.
  • Cooltúra
Link másolása
A Sony Pictures közzétette a februárban érkező Uncharted-mozi hivatalos poszterét. Habár sok újdonságot nem tartogat a rajongók számára, azt megállapíthatjuk: Tom Holland sokat gyakorolta a Nathan Drake-pózolást.

Nathan Drake (Tom Holland) és Victor "Sully" Sullivan (Mark Wahlberg) hajóroncsok előtt pózol: megérkezett a 2022. február 18-án mozikba kerülő Uncharted-film hivatalos posztere. Sok újdonságot ugyan nem tartogat a rajongók számára, mégis kellemes emlékeztető, hogy az adaptáció bizony már itt van a nyakunkon.

A filmet Ruben Fleischer rendezte Rafe Judkins, Art Marcum és Matt Holloway forgatókönyve alapján, a történet pedig a fiatal Nathan első kincsvadászatát dolgozza fel, aki egyúttal a rég eltűnt bátyját is igyekszik felkutatni. A színészgárdában szerepet kapott még Sophia Ali (Chloe Frazer), Tati Gabrielle (Braddock) és Antonio Banderas (az ügyeletes főgonosz) is.

Az első, videojátékos utalásokkal teletömött előzetest itt nézhetitek vissza!

12.
12.
crytek
#11: Ez kétélű dolog.

Epic mint cég oltári sikeres ott a fosnájt ott az irgalmatlanul hihetetlen jó és a legtöbbet licenszelt unreal engine-jük, de mégis ott van a storejuk ami egy rakás szar és folyton veszteséges.

A cég ahol dolgozom kb ugyanez..hakniznak a rekord bevételekkel miközben belül egy hulladék a cég. Esik szét minden és semmi értelmes dologra nem költenek emellett a nem lényeges dolgokra többszáz milliót. Én pl ha nem dolgoznék egy ilyen világhírű több országban is a piacon lévő cégnél el sem hinném hogy ilyen létezik
11.
11.
godach
#6: Amíg nem értem el sikereket, addig én is azzal biztogattam magam, hogy a hülyék csak dirigálni jók.
Egy sikeres vállalkozás egyetlen darab hülyét sem tud eltartani hosszú távon, de majd rájössz te is. Valamit tuti jól csinálnak.
9.
9.
Stark666
Nathan Drake (Mark Wahlberg )

Így azért jobb lenne. Szerintem...
7.
7.
DragonBleacPiece
#6: Ne foglalkozz ezzel, lényeg hogy legyél jóban mindenkivel aztán eltelik a munkaidő és otthon meg vár a nyugalom. Én ezt csinálom, kísértetiesen hasonlít a munkahelyemre amit leírtál,de itt még agyon is van dícsérve az áthelyezett kolléga. Régen még idegbajt kaptam,de mostmár másra gondolok és nem idegesítem magam.
6.
6.
crytek
#5: Szerintem elég jól kifejtettem :)

Ahol én dolgozom ott kb embert csak akkor rúgnak ki kb ha embert öl ,de akkor is ugye csak azért történne mert elvinnék a rendőrök..
Sok tudatlan ember van aki nem ért ahhoz amit csinálnia kéne amiért ide jött melózni, rakosgatják mindenhova hátha valahol megfelel majd ,de nem ..majd végül berakják irodába hogy megmondja nekünk hogy dolgozzunk :) Ez a kemény nem a beton

Van sok nagy élet császára a melóban,pl nem felelt meg gyártónak befogták karbantartónak. csavarokat húzogatni arra megfelel
5.
5.
zimonyini
#4: "Ez kb olyan mint a melóban a melósnak alkalmatlan semmirekellő embereket szokták főlénk helyezni hogy ők utasítgassanak."
Ezt kifejted?
4.
4.
crytek
#3: O bárcsak a filmipar ugy müködne hogy az lenne alkalmazva aki hasonlít a játékbeli karakterre. Neten rengeteg filmhez csináltak "castingot" a rajongók... szerintem mindegyiknél ha létrejött volna az a megvalósítás király lett volna. De ez nem így működik..

Ez kb olyan mint a melóban a melósnak alkalmatlan semmirekellő embereket szokták főlénk helyezni hogy ők utasítgassanak..
3.
3.
Nothing
Már sokadjára támad az az érzésem, hogy a filmesek valami copyright/licenszpara miatt szándékosan kerülik a játékban szereplő karakterekre hasonlító színészek alkalmazását, ami persze nonszensz, de más magyarázat nincs. Vagy mégis...?
2.
2.
Yanez
A poszteren sokkal inkább Walhberg néz ki Drake-nek. Ha nem tudnám ki játssza Nathant, biztos lennék benne, hogy ő az. :D
1.
1.
Macifasz
Na, hát ez pont olyan rettenet gagyi, mint maga az előzetes. :-/
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...