Ünnepi hangulatba került a Halo Infinite

  • Írta: szlav
  • 2021. december 21.
  • Letöltés
Link másolása
Ma este a Halo Infinite online csatamezein is beköszönt a karácsony, indul a 2021-es Winter Contingency Event. Az időszakos esemény során minden nap újabb kozmetikai ajándékok üthetik a markunkat.

"Happy Halodays!" - üzeni minden spártainak a 343 Industries. Már a Halo Infinite fejlesztőcsapata is várja a jól megérdemelt évvégi pihenést, előtte azonban bedobnak még egy új eseményt a lövölde online világába. Miután a csapat az elmúlt hetekben többé-kevésbé helyrepofozta a problémás battle pass-rendszert, és aktiválták az eddig hiányzó játékmódok fontosabb darabjait, most elindítják a Winter Contingency nevezetű eseményt, amely két héten át szórja majd ránk az ajándékokat.

A ma délután induló event egészen január 4-ig tart majd, ez idő alatt pedig minden nap érdemes lesz felnéznünk a játékba, hiszen ingyenes páncélkiegészítők, festések, ünnepi festések, emblémák és egyéb kozmetikai extrák várnak bennünket a fa alatt.

A Halo Infinite PC-n, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en jelent meg. A kampány elérhető az Xbox és PC Game Pass kínálatában, a többjátékos mód pedig mindenki számára teljesen ingyenes.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...