GoldenEye 007 - új Xbox-port érkezik?

  • Írta: szlav
  • 2022. január 4.
  • Pletyka
Link másolása
Egyre több jel utal arra, hogy újra életre kel a Nintendo 64 legendás lövöldéje, a GoldenEye 007. Napvilágot láttak a játék achievementjei, így valószínű, hogy valamilyen formában Xbox-konzolokra kerül az 1997-es alkotás.

Nem most hallottunk először a GoldenEye 007 Xbox-konzolokra szabott változatáról. A Microsoft és a Rare már 2007-ben is piacra dobta volna a játék HD-remasterét, az Xbox Live Arcade gyűjteményébe szánt felújított változatból azonban végül nem lett semmi, a stúdió ugyanis problémákba ütközött a szerzői jogokkal kapcsolatban. Erről a változatról egyébként tavaly mi is beszámoltunk, még egy kiadós gameplay-videót is láthattunk a törölt játékról.

No, de vissza a mai témánkhoz: a TrueAchievements csapata a minap rálelt a GoldenEye 007 achievement-listájára, így igen valószínűnek tűnik, hogy úton van a játék modern újrakiadása. Egyelőre nem tudni, hogy egy egyszerű HD-portról vagy egy valódi remasterről van szó, de mivel az említett felsorolás nem egyezik a 2007-es XBLA-cím achievementjeivel, nem lepődnénk meg rajta, ha egy újabb változatról lenne szó.

Egészen biztos azonban, hogy továbbra is a Rare (az eredeti N64-es játék fejlesztőcsapata) felel az újabb verzióért is. A TrueAchievements adatai szerint csupán két Xbox-profilon tűntek fel eddig a játék achievementjei, ezek a profilok pedig a Rare két alkalmazottjához, Christina McGrathhoz és James Thomashoz tartoznak.

5.
5.
Norbiii
Pierce Brosnan az egyik kedvenc színészem, nem tudom milyen lenne, de örülnék neki, és még jobb lenne ha nem csak Xboxra, hanem Ps-re is jönne.
4.
4.
semike
Én nagyon szívesen megvenném,anno imádtam!
3.
3.
Gerzson95
2.
2.
crytek
Jöhet a game passom várja szeretettel
1.
1.
DarkCrash
Fú mennyi játszottunk havernál N64-en a multit vele. Zseniális játék volt.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...