Újabb Garfield-játékok jönnek a Microidstól

  • Írta: fojesz
  • 2022. január 23.
  • Bejelentés
Link másolása
A Microids alaposan belehúzott a családbarát adaptációk terén, és úgy tűnik, az sem probléma számára, ha az alapanyag nem francia vagy belga: most (újabb) három Garfield-játék kapcsán paktáltak le a Viacommal.

A Microids és a ViacomCBS Consumer Products bejelentette, hogy három Garfield-játék fejlesztéséről állapodtak meg. Noha az adaptációkról lényegében semmi konkrétumot nem tudtunk meg, a közlemény szerint azok több különböző műfajt érintenek majd.

A Microids az utóbbi időben alaposan belehúzott a családbarát adaptációk piacán, több Asterix & Obelix-játékot is készítettek a közelmúltban, és a Hupikék törpikék is kaptak egy platformert tőlük. Garfield sem ismeretlen számukra, hiszen a Garfield: Wild Ride és Garfield Kart: Furious Racing kapcsán már dolgoztak a lusta macskával.

2.
2.
GAMEROD
Nekem tetszenének a rajzfilm adaptációk, ha nem merülnének ki az ugrálós, gyűjtögetős műfajban, hanem valami rpg szerű történetük lenne. A Dragon Ball már elég közel van hozzá.
1.
1.
hedzsooo
Reszemrol nagyon nem tetszik hogy csak ilyen faek jatekokat kepesek kihozni beloluk, 1ertelmuen zero erofeszites az ujitas teren, max. grafikailag fejlodik legalabb 1 picit. Persze legyen ilyen kategoria is a 10 ev alatti gyerekeknek de szerintem ennel tobbet is kihozhatnanak barmelyik ilyen cimbol. Meg hat ugye az arazasuk is, mikozben ugyanazt adjak mint a 10-20 evvel ezelotti verziojuk de hat ugye a haszon meg kell legyen ugye ismet. Tipikus peldai ezek a jatekok egy marka nev kizsigerelesenek... Ezen a kiadon mulik, konnyen meglehet 20 ev mulva is hasonlo josagokat fogunk csak latni ezekkel a cimekkel, h Garfield, Asterix & O., Smurfs, stb. Amikrol persze ismet elmondhatjuk hogy jo a zene benne, jo esetben a grafika is a kepregeny + animacios meseket idezi, csak mint jatek marad mind harmatgyenge, 1 eros kozepes marad max, mivel nem fejlodik sehova nagyon. Kis gyerkocoknek persze jo is lesz mindig, maradhat is ilyen vonalon 1 resze ezeknek a jatekoknak mint mar irtam feljebb, de igazan tobbet is kihozhatnanak beloluk mar igy nehany evtized alatt olykor. Rengeteg jo jatek van idosebb korosztaly szamara is ami nem feltetlen azert nem 10 eves gyereknek valo, mert a grafikaja hu de realisztikus, sot
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...