Cities: Skylines - megnyílnak a repterek

  • Írta: szlav
  • 2022. január 24.
  • Letöltés
Link másolása
Holnap délelőtt szárnyra kap a Cities: Skylines legújabb DLC-je, az Airports. Ahogy azt a címe is sugallja, végre megtervezhetjük álmaink repülőterét a Colossal Order nagyszerű városépítőjében.

A Cities: Skylines 2015 óta folyamatosan kapja az újabbnál újabb tartalmakat - nem véletlen, hiszen a jelenleg piacon lévő egyik legnagyszerűbb városépítőről beszélünk. A Colossal Order és a Paradox most egy újabb kiegészítőcsomaggal vár minket vissza a tervezőasztalhoz: a holnap délelőtt élesedő Airports végre megnyitja a felszállópályákat, ráadásul nem csak holmi előre elkészített reptereken keresztül. A DLC tulajdonosai megépíthetik a saját kifutóikat, az utasterminálokat és beléptetőkapukat, így optimalizálva a légiforgalom folyamát.

A 12,99 dolláros Cities Skylines: Airports január 25-től PC-n, Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is elérhetővé válik.

2.
2.
Ooorky
#1: Anno elég sokat toltam, de jöttek a copy-paste dlc-k (külcsin más, de a mechanika ugyanaz, legyen gyár, egyetem stb...) és abbahagytam.
1.
1.
Nothing
Illene már végre rendesen belemerülnöm a CS-be, hisz' szegénykém évek óta ott csücsül a gépen szinte érintetlenül. Pedig anno imádtam az ilyen Sim City-féle szabadidő gyilkosokat. :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...