Hamarosan nagy bejelentéseket tesz a Blizzard

  • Írta: Shifty
  • 2022. január 28.
  • Teaser
Link másolása
A napokban jelentette be a Blizzard, hogy egy teljesen új túlélőjátékon dolgoznak, a rajongók a Twitteren azonban arról érdeklődtek, mi a helyzet a már korábban bejelentett címek kapcsán. A Blizzard ígéri, hamarosan azokról is jönnek hírek.

A napokban jelentette be a Blizzard, hogy egy teljesen új univerzumot álmodott meg, amely első körben egy vadonatúj túlélőjátéknak ad majd otthont. A rajongók a Twitteren közben viszont inkább arról érdeklődtek, hogy mikor kapnak friss részleteket a korábban bemutatott projektekről, mint például az Overwatch következő része vagy a Diablo IV.

Mike Ybarra, a Blizzard elnöke egy Twitter-bejegyzésben reagált a rajongói kérdésekre és elárulta, hogy aggodalomra semmi ok, a következő hetekben hallani fogunk a Warcraftról, az Overwatchról és a Diablóról is.

A csapat jelenleg gőzerővel dolgozik az Overwatch számozott folytatásán és a Diablo IV-en is, amelyek leghamarabb csak 2023-ban jelennek meg. Közben a rajongók joggal várják a World of Warcraft következő kiegészítőjét, hiszen a Shadowlands 2020 novemberében jelent meg, és általában két évente jönnek az új expanziók az MMORPG-hez.

8.
8.
Perseus84
#7: A Wings of Liberty valami eszmeletlen nagyot durrant. Az egesz kampany merfoldeket ver a masik ket folytatasra. Ott mar nagyon latszott h az Activision keze is benne van.
Nalam is hatalmas csalodas lett a Blizz. RTS szempontjabol mar csak jorforman a Relicben bizok
7.
7.
Parano1d
#6: Nem felvásárlás volt az, hanem egyesülés, de való igaz, amióta Bobby Kotick a CEO azóta a Blizz játékok katasztrófálisak. A folytatások rókabőrök, és unalmasak (a Starcraft második részének kivételével ami jó lett szerintem.)
Új címek meg sehol.
6.
6.
wuxort
Nem lesznek. Ott indultak lejtonek amikor felvasarolta őket az Activision. Illetve a Diablo 3. Volt egy jó RTS motorjuk, csak használni kellett volna egy új IP-hez.
5.
5.
GemForge
Basszus pedig hogy szerettem ezt a céget! De az utóbbi években csak stagnálnak. Nem tudom, hogy melyik volt az a pont, ahol elkezdtek lefelé csúszni a lejtőn és kezdtek el tucatszar rókabőröket fejni, de ma már szinte csak ehhez értenek.
Egyre kevésbé értem, hogy kit és miért hoz lázba egy Blizz bejelentés... Általában 3-4-5 évet is kell várni...
...ha egyáltalán megjelenik a cucc.
No de talán maj' most menin' méltóak lesznek régi nagy hírükhöz!
4.
4.
delphijos
Persze aki szereti attól nem sajnálom, de nekem az Overwatch kb. annyira hiányzik mint egy gyomorbavágás.
3.
3.
Deadpool
#2: Nftvel nyakon öntve.
2.
2.
Balu1989
#1: Az hát,valami rajzolt art os cucc lessz.
1.
1.
crytek
Biztos megint valami fosmultis cucc..
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...