Bemutatkozott a Voice of Cards folytatása

  • Írta: gorien
  • 2022. február 4.
  • Bejelentés
Link másolása
Néhány hónap telt el csak a Voice of Cards: The Isle Dragon Roars megjelenése óta, de a Square Enixnél máris csőre van töltve a folytatás. Ebben a sorozatban a történetet és a szerepjátékos elemeket is kártyák biztosítják.

A Square Enix tavaly szeptemberben rántotta le a leplet a NieR- és Drakengard-veteránok keze alatt született Voice of Cards: The Isle Dragon Roarsról, hogy egy hónappal később már meg is jelenjen. Most kiderült, hogy a folytatás is indulásra kész: a The Forsaken Maiden alcímű második rész február 15-én már landol is PC-n, PlayStation 4-en és Nintendo Switchen.

Amíg az első részben egy sárkány legyőzéséről szólt a történet, most egy női harcosok lakta, távoli szigetre visz majd az utunk – habár több karakteren is osztozik a két játék, azok függetlenek egymástól, így mindkettőt élvezhetjük önmagában is. A Voice of Cards-játékok sajátossága, hogy minden a kártyákon keresztül zajlik: így ismerhetjük meg a főhőst és társát, a harcosok közül kibukott Latyt, illetve így tárulnak fel előttünk az események és döntések is.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...