Csúszik a mobilos Apex Legends tesztjének rajtja

  • Írta: gorien
  • 2022. március 1.
  • Korai verzió
Link másolása
Az Apex Legends sem hagyhatja ki, hogy megvesse a lábát mobileszközökön, a mobilos változat rajtját azonban elhalasztotta a Respawn Entertainment az aktuális világesemények tükrében.

A Respawn Entertainment tavaly jelentette be, hogy mobileszközökre is elviszi az Apex Legendset. Az Apex Legends Mobile nem szimpla port lesz, hanem az alapoktól kifejezetten mobilokra épített változat, amely eredetileg tegnap vált volna először elérhetővé néhány régióban. A fejlesztők azonban úgy döntöttek, hogy a világban történő események miatt inkább elhalasztják a kezdést március 7-ig.

Amikor mégis elindul a teszt, az első körben tíz országban lesz játszható: egyebek mellett Ausztráliában, Új-Zélandon, Szingapúrban, Indonéziában vagy Mexikóban is. Kezdetben korlátozott számú hős és funkció lesz elérhető, de ezek száma a teszt alatt bővül majd.

A fejlesztők egyelőre nem tudják megmondani, hogy mikorra tervezik a teljes megjelenést (ez függ a teszt tapasztalataitól is). Mivel egy kifejezetten mobilra írt játékról van szó, az már biztos, hogy sem most, sem a jövőben nem lesz lehetőség cross-playre a konzolos vagy a PC-s Apex Legendsszel.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...