Launch traileren a Babylon's Fall

  • Írta: gorien
  • 2022. március 4.
  • Videó
Link másolása
Megérkezett a Babylon's Fall, ami mellé természetesen launch trailer is dukál. A PlatinumGames akár egyedül, akár négyen is vívható, bibliai léptékű harcokat ígér, hiszen a feladatunk Bábel tornyának megmászása.

A Square Enix jóvoltából a múlt héten kaptunk egy gyorstalpalót a Babylon's Fallhoz, amelynek a tanításait már gyakorlatban is kipróbálhatjuk, hiszen tegnap megjelent a PlatinumGames legújabb játéka. Ezt természetesen egy utolsó előzetes is kísérte, amely a ránk váró, rettenetes szörnyeket és az elsajátítható, különleges képességeket is felsorakoztatja.

A Babylon's Fallban olyan elítélt bűnözőket alakítunk, akiket egy Gideon's Coffin nevű parazitatechnológia révén különleges képességekkel ruháznak fel, a küldetésünk pedig Bábel tornyának megmászása – ezt egyedül, de akár három baráttal karöltve is megpróbálhatjuk.

A fejlesztők a megjelenés után is támogatni fogják a játékot további játékmódokkal, fegyverekkel és sztorielemekkel is, ráadásul mindenki, aki beruház rá az első szezon alatt, az ajándékba megkapja az évad Premium Battle Passét is. PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön továbbra is elérhető a demó azok számára, akik bizonytalanok a vásárlással kapcsolatban. A Babylon's Fall a Sony konzoljain kívül PC-n játszható még.

2.
2.
Ganzer
#1: Szerintem is. Egyszerre ezerszáz akárhány játékos a csúcs, 24 órával a megjelenése után. Meg az a 70 euró is kicsit sok érte szerintem..
1.
1.
hedzsooo
Elegge bukta lesz ez szerintem.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...