Kukázták a Pillars of Eternity II Switch-változatát

  • Írta: Shifty
  • 2022. március 7.
  • Gyászhír
Link másolása
A Pillars of Eternity II: Deadfire Nintendo Switchre készülő változatának kiadója, a Versus Evil a Discordon jelentette be, hogy sajnos törölték a projektet, így a játék már biztosan nem látogat el a platformra.

Eredetileg még valamikor 2018-ban jelentette be az Obsidian, hogy Nintendo Switchre is elkészül a Pillars of Eternity II: Deadfire. A játék fejlesztése nem haladt megfelelően, így többször is elhalasztották a premiert, míg végül teljesen lekerült a radarról a projekt.

Mindez azért tűnt furcsa lépésnek, mert az első rész 2019 augusztusában jelent meg a platformra, igaz, ott sem volt hosszúéletű a tündöklése, tavaly ugyanis a kiadásért felelős Versus Evil úgy döntött, nem kap több támogatást a platformon a játék. Az akkori indoklás szerint a hordozható hibrid konzol hardveres limitációi nem teszik lehetővé a hosszabb támogatást.

Ennek tükrében talán nem annyira meglepő, hogy a kiadó a második résszel is sokáig pepecselt, majd a napokban a Discord-szerverükön kiadott közleményben megerősítették, hogy törölték a projektet, így a Pillars of Eternity II: Deadfire a tervekkel ellentétben nem jelenik meg Nintendo Switchre.

1.
1.
axodox
Tekintve hogy a cucc még egy 3950X + 3090 RTX pároson is akad a városokban ezt annyira nem csodálom. Amúgy pedig a küldetést kissé céltalanná tevő befejezést kivéve jó játék.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...