A Ubisoft hivatalosan is megerősítette a Project Q létezését

  • Írta: fojesz
  • 2022. április 24.
  • Bejelentés
Link másolása
Ez gyors volt! Nem sokkal azután, hogy kiszivárogtak az első részletek a Ubisoft titkos multiplayer játékáról, egy kép társaságában a cég hivatalosan is megerősítette a Project Q létezését.

A Ubisoft a Twitteren hivatalosan is megerősítette a Project Q létezését, amely egy csapatos harcra kihegyezett arénajáték lesz, és - ahogy azt a kiadó is leszögezi - semmi esetre sem battle royale. Az anyagnak természetesen nem ez lesz a végleges címe, és még nagyon korai szakaszában jár a fejlesztés - a tesztelésére itt lehet jelentkezni.

A PC-re, PS4-re, PS5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re készülő játékot azután jelentették be a franciák, hogy kiszivárogtak róla az első felvételek. A korábbi hírek alapján annyit lehetett tudni, hogy bár kinézetében a Fortnite-ra hajaz a free-to-play cím, a játékmenetében inkább az Overwatchra emlékeztet majd, különféle képességekkel felvértezett hősökkel és változatos PvP-módokkal. 

Érdekesség, hogy a Project Q része volt a nagy, utólag kifejezetten pontosnak tűnő GeForce Now-szivárgásnak, és nem összekeverendő a Pathfinderrel, amely a Hyper Scape-csapat új multiplayer játéka.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...