Közel lehet már a Final Fantasy XVI következő előzetese

  • Írta: gorien
  • 2022. május 8.
  • Pletyka
Link másolása
Naoki Yoshida, a Fina Fantasy-széria producere a NieR-játékok producerével beszélgetett a minap: elárulta, hogy a Final Fantasy XVI következő trailere már teljesen készen van, és tudomása szerint hamarosan meg is jelenik.

A Final Fantasy XVI-ről a 2020-as bemutatkozása óta alig hallunk, ám a széria producere, Naoki Yoshida nemrég egy interjúban árulta el, hogy a fejlesztőcsapat már a munkálatok végén jár. Yoshida tegnapelőtt a NieR-sorozat producerével, Yosuke Saitóval ült le beszélgetni a NieR Re[in]carnation és a Final Fantasy kollaborációja kapcsán, és abban mesélt róla, hogy kissé megütötte a bokáját az interjú miatt.

Abban ugyanis Yoshida azt mondta, hogy tavasszal új információkat kapunk a Final Fantasy XVI-ről, a Square Enix amerikai marketingcsapata viszont számon kérte rajta, hogy mégis mit aposztrofál tavaszként, hiszen az említett kollaborációt „kora nyárra” ígérték, és az már a jövő héten jön is. Mindenesetre a producer továbbra is állítja, hogy a játék következő előzetese már kész van, és bár ilyen-olyan okok miatt el lett halasztva, de tényleg közel már a debütálása. Saito erre válaszolva megerősítette, hogy ő is látta már a trailert, és lenyűgözőnek tartja.

A Final Fantasy XVI PlayStation 5-re készül.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...