Jövőre csúszik, és kihagyja az előző konzolgenerációt az új Test Drive Unlimited

  • Írta: fojesz
  • 2022. május 18.
  • Csúszás
Link másolása
A jelek szerint nem halad túl gördülékenyen az új Test Drive Unlimited fejlesztése, a készítők ugyanis a minap bejelentették, hogy jövőre csúszik a játék megjelenése, és ezzel együtt kihagyja az előző generációs konzolokat is.

Noha a legutóbbi elképzelések szerint idén szeptemberben landolt volna a boltok polcain a Test Drive Unlimited: Solar Crown, a Nacon most bejelentette, hogy csak 2023-ban dobja piacra a versenysorozat legújabb felvonását. Az indoklás szerint - természetesen - az a céljuk, hogy a lehető legjobb élményt nyújtsák a játékosoknak, ezért több időre van szükségük.

Fontos változás ezenkívül, az anyag csak PC-re, PS5-re, Xbox Series X/S-re és Nintendo Switchre készül el végül, vagyis az előző generációs PS4-et és Xbox One-t kihagyja - úgy tűnik, egyre több cég engedi el a cross-gen fejlesztést. A Nacon több zárt tesztelést is szervez majd a megjelenésig hátralévő időben, ezekről azonban csak később árul el részleteket.

10.
10.
Őrnagy
#9: A Flatout nem közepes, hanem király, oké? Nagy kedvencem volt. És kurvajó zenéket ismertem meg belőle :)
9.
9.
semike
Nálam többet nem pörgette senki a WRC-ket és mindíg kiálltam a cég mellett,de!
Azért egy sima DirtRally bármikor lemossa ezeket a játékokat,lássuk be….
Az van,hogy ez egy baromság.
Ez a csapat hozni fogja a megszokott szintet de, hogy jelentlegi genre fejlesztik csak az egy hatalmas farkincaság, ugyanis kb olyan lesz ez is mint a FlatOut játékuk….Közepes és ennyi….Nemondja már nekem senki, hogy megéri kiadni csak új gépekre…
Ha ha ha
8.
8.
PS4jacksony
#7: Még egyenlőre én sem látom a nagy net gén élményt talán 2-3 cím adott ízelítőt eddig .Nyilván az Unreal 5 motorral készült játékok már adnak okot bizakodásra de kell még pár év mire rendesen kitanulják kihasználni az új gépek hardvereit . De biztos vagyok benne ,hogy lesznek állejtős cuccok de ezek a játékok amik vannak jelenleg jelentős része még lényegében a régi motorokkal készült.
7.
7.
crytek
#6: Engedjék el ,de akkor lássuk már hogy miért engedik el.. Ott a Gotham Knights pl a BAK is hozta azt a kinézetet régi gépeken is. Akkor mi értelme a nagy next gennek?
Mert pl Egy Uncharted 1 és 3 között is sok volt a grafika különbség pedig az csak egy érán belüli nem egy új konzol volt...
6.
6.
PS4jacksony
Teljesen logikus lépés már új generáció van a régi ne hátráltassa az újat.
Így is gyönyörű ívet futottak be az előző generációs konzolok és még ma is jelennek meg címek rájuk...De itt az ideje elengedni most már csak a NEXT-GEN re koncentrálni !
5.
5.
crytek
#2: Pedig konzolon sokkal egyszerűbb ezt megoldani ugyanis nem 8000 csilliárd konfig van mint pl pc-n hanem pár db konzol.
De mint írtam ők tudják...csakhát az eladások gyatrák lesznek mert nem mindegy hogy mondjuk 200 millió régi konzolosból vennék meg vagy az új szériából ami szerintem még az 50 millát se érte el (series s/x és ps5)
4.
4.
Zuzmo
Vagy, arra stream verzió megy
3.
3.
Zuzmo
#2: Nekem azzal nincs bajom, hogy az új genre jön, de írják a switchet is. Valamit arra is el kell készíteni, és az biztos nem az lesz, mint a PS5, Xbox Series verzió.
2.
2.
Ati1975
#1: Ez egy logikus lépes nem véletlenül lápi meg egyre több fejlesztő az előző generáció elhagyását nem kell 2 genre fejleszteni (nagyon vissza fogja a fejlesztőket ha több genre kell fejleszteni így legalább talán jobb játékok jöhetnek). Meg amúgy is elkel adni az új gépeket.
1.
1.
crytek
Számomra érdekes hogy ennyire nincs affinitásuk a fejlesztőknek, ahhoz hogy egy kicsit butitsanak a settingsen és kiadják régi gépekre is végülis csak 6x többen vannak a régi gépeken. És amik kihagyják ott rendre nem látni a miért only next gen dolgot..
De ők tudják... Nekem mindegy ugyis game pass /ps plusba lesz tolva :)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...