Még a hónapban bekerül a crossplay az Aliens: Fireteam Elite-be

  • Írta: gorien
  • 2022. július 17.
  • Letöltés
Link másolása
A xenomorph-vadászat hamarosan összplatformos tevékenységgé válik. Közeleg az Aliens: Fireteam Elite következő szezonja, ami olyan újdonságokat is magával hoz, mint a crossplay vagy az új fejlődési rendszer.

Az IGN Expón tudtuk meg, hogy a Cold Iron Studios augusztus 30-án indítja útjára az Aliens: Fireteam Elite első kiadósabb DLC-jét, a Pathogent, de addig is lesz miért visszanézni a lövöldébe, a játék negyedik szezonja ugyanis július 26-án veszi kezdetét, ami számos újdonságot is hoz magával.

Élesedik például a keresztplatformos játék, így PC-ről, PlayStationről és Xboxról is játszhatunk majd közösen, ennek keretében pedig egy vadonatúj módot is kipróbálhatunk majd: a Restock Turretsben lövegek töltésére és karbantartására kell figyelnünk, miközben a xenomorphok hullámait próbáljuk visszaverni.

A négy új fegyver és a kihíváskártyák újrakeverésére alkalmas Fabrication Reprocessor mellett pedig egy Prestige fejlődési rendszer is érkezik, amely a huszadik szint után válik elérhetővé: újabb száz szintnyi XP-gyűjtögetést tesz lehetővé, amit változatos kozmetikai elemekre válthatunk be.

1.
1.
hedzsooo
Mondjuk ezzel kellett volna kezdeniuk, ra is fer nagyon.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...