Jó darabig nem láthatjuk még a Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-t

  • Írta: fojesz
  • 2022. július 24.
  • Hír
Link másolása
A rajongók kérdésére a Paradox Interactive vezérigazgatója megerősítette, hogy a játék továbbra is készül, és jó kezekben van, de az idei PDXConon még biztosan nem lesz ott.

Viszonylag ritkán fordul elő, hogy egy játékot bejelentenek, mutatnak belőle gameplayt is bőséggel, majd - valószínűleg nem függetlenül a visszajelzésektől - annyira eltörik valami, hogy több vezető fejlesztő is kiszáll a projektből, majd pedig a komplett fejlesztőcsapatot leváltja a kiadó. A Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2-vel ez történt tavaly februárban, és a játékról azóta sem hallottunk semmit.

A rajongók kérdésére végül a Paradox Interactive vezérigazgatója, Fredrik Wester erősítette meg, hogy a játék továbbra is fejlesztés alatt áll, "jó kezekben van", és már alig várják, hogy többet is mutassanak belőle, amikor arra a csapat és a projekt is készen áll. A nagy kár az, hogy erre egy darabig még biztosan nem kerül sor: szintén Wester szögezte le, hogy a cím még nem lesz ott az idei, szeptember 2-án esedékes PDXConon.

Ami különösen furcsa a történetben, hogy továbbra sem tudjuk, melyik csapat fejleszti a játékot, de nagyon tudhatnak valamit, mert a Paradox épp kukázni készült a projektet, mikor ők bejöttek a képbe.

2.
2.
Heldengeist
#1: Milyen szempontból? Csak mert annó az első rész is olyan bugosan jelent meg, hogy a Cyberpunk is büszke lenne rá.
1.
1.
Ganzer
Ne legyen igazam, de nem hiszem hogy ebből értelmes játék lesz ha elkészül egyáltalán.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...