Egy teljes hétig ingyenes lesz konzolon a Riders Republic

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 7.
  • Akció
Link másolása
Ha eddig kimaradt volna a Ubisoft őrült sportjátéka, akkor itt az idő a pótlásra! A konzolos játékosok holnaptól egy héten át nyúzhatják a Riders Republicot.

Nagyokat durrogtat ezen a héten a Ubisoft, még a Ubisoft Forward bejelentései előtt is érdemes odafigyelnünk a franciák irányából érkező hírekre. Akik például szívesen kipróbálnák a Riders Republicot, de eddig még lemaradtak róla, azok kifejezetten örülhetnek, holnaptól, azaz szeptember 8-tól ugyanis Xbox One-on, Xbox Series X/S-en, PlayStation 4-en és PlayStation 5-ön is szabadon játszhatjuk majd a teljes játékot.

A legjobban a PlayStation-felhasználók járnak, ők ugyanis tényleg egy teljes héten át, szeptember 15-ig zúzhatják majd a lejtőket - az xboxosok csak egy hosszúhétvége erejéig, szeptember 12-ig játszhatnak, de ez is több, mint elegendő idő arra, hogy kiismerjük az extrémsportok rejtelmeit.

Ha percre pontosan fel szeretnétek készülni a rajtra, akkor érdemes tudnotok, hogy Európában szeptember 8-án, 20 órakor rajtol el az ingyenes időszak, a PlayStation-konzolok játékosai pedig már ma előtölthetik a játék fájljait. Az ilyen felhajtás után kíváncsian várjuk, hogy milyen újdonságokat jelentenek majd be a Riders Republic fejlesztői a Ubisoft Forwardon.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...