Hardspace: Shipbreaker - áttekintő előzetes a konzolos megjelenéshez

  • Írta: szlav
  • 2022. szeptember 14.
  • Videó
Link másolása
Nehéz és veszélyes meló a zérógravitációs hajóbontás, a LYNX Corporation pedig mindig új alkalmazottakat keres. A jövő héten már a konzolosok is munkába állhatnak. Lássuk, miféle tennivalók várnak ránk!

Két évvel ezelőtt tettünk próbát a Hardspace: Shipbreakerrel, és már akkor nagyon ígéretesnek tűnt a Blackbird Interactive játéka. A csapat azóta viszont rengeteg új tennivalót, eszközt, játékmódot és egy komplett narratív kampányt húzott fel a szokatlan alapkoncepcióra, a tavaszi PC-s premier után pedig most végre a konzolos játékosok is felölthetik a szkafandert.

A hatalmas űrhajóroncsok feldarabolása és újrahasznosítása nem egyszerű feladat, ráadásul a hatalmas adósság és a mindennapos életveszély sem könnyíti meg a bontók mindennapjait. Valljuk be, ez távolról sem hangzik rózsásan, a Hardspace: Shipbreaker azonban mégis egy meglepően szórakoztató, már-már meditatív alkotás - bátran tegyetek vele egy próbát!

A Hardspace: Shipbreaker konzolos kiadása szeptember 20-án érkezik Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játék a megjelenésekor az Xbox Game Pass katalógusához is csatlakozik.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...