Megjelent a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin új kiegészítője

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 26.
  • Letöltés
Link másolása
Végre megérkezett a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin legújabb kiegészítője, mely számos újdonságot hozott magával, köztük ellenségeket, felszerelést, sztoriküldetéseket és egy extranehéz módot.

Ahogy a múlt hónapban beszámoltunk róla, ma végre elérhetővé válik a Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin legújabb kiegészítője, a Wanderer of the Rift. Az új DLC a Season Pass birtokosai számára tölthető, és többek között új sztoriküldetéseket tartalmaz, továbbá számos új ellenséggel találkozhatunk benne, valamint új felszereléseket is megszerezhetünk majd.

Ezenfelül egy új, extranehéz nehézségi szintet is tartogat a még nagyobb kihívásra váró játékosok számára, mely a Gilgamesh névre hallgat, és csak akkor válik elérhetővé, ha teljesítettük a Trials of the Dragon kihívásait. A Stranger of Paradise: Final Fantasy Origin - Wanderer of the Rift PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re érhető el.

1.
1.
Shao Kahn
Bár nem játszottam vele, eleget olvastam az alapjátékról ahhoz, hogy tudjam hogy szar játék. Sosem értettem hogy szar játéknál, ami a kutyának nem kell, miért vesződnek kiegészítők gyártásával.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...