Túl a 7 millión a Nioh-franchise

  • Írta: RangerFox
  • 2022. október 27.
  • Biznisz
Link másolása
A Team Ninja csapata bizonyára pezsgőzhet, hiszen a Nioh első és második része már több mint 7 millió példányban kelt el.

Nioh, a Nioh 2 és a két részt magában foglaló Nioh Collection együttesen már több mint 7 millió példányban kelt el, jelentette be a stúdió a hivatalos Twitter-csatornáján. Ez óriási mérföldkő a Team Ninja számára. A játékok eredetileg kizárólag PlayStation 4-re voltak elérhetők, a 2021-ben azonban már PlayStation 5-re és PC-re is ellátogatottak.

A Team Ninja nem ül a babérjain ezután sem, a következő játékuk, a Wo Long: Fallen Dynasty 2023. március 3-án fog megjelenni  PC-re, Xbox One-ra, Xbox Series X/S-re, PlayStation 4-re és PlayStation 5-re. A játék az Xbox Game Pass elsőnapos címe lesz. Továbbá épp a Nioh 2-t kapják majd ajándékba a következő hónapban a PlayStation Plus Essential-előfizetők.

3.
3.
nemfontos
#2: Én nem tudom te mivel játszottál, de a teljes harcrendszer megváltozott. Egészen másként kell játszani a másodikkal, mint az elsővel.
2.
2.
Jarl Balgruuf
#1: Mit javított ki? Szerintem semmit, annyi hogy végre lehet saját karaktered.
De még komplett pàlyàkat is àtvett az elsőből, méghozzà a legunalmasabbakat.
1.
1.
nemfontos
Kíváncsi vagyok hogy a wo long bekerül -e a ps plus -ba, vagy sem. Logikus lépés lenne...

A nioh egyébként abszolút megérdemli. Az első résznek voltak hiányosságai amik hosszú játék után csúcsosodtak ki, de ezeket mind kijavította a második rész. Úgy tűnik a wo long nagyon hasonló játék lesz ezekhez.
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...