Nioh

PC, PlayStation 4, PlayStation 5

Akció
Kiadó: Sony, Fejlesztő: Team Ninja
Régi adósságot törlesztett a Team Ninja: megjelent a Nioh!
Értékelés: 8.8

Launch traileren a Nioh Collection

A szamuráj útja újra és újra végigjárható, holnaptól már PlayStation 5-ön is. A Nioh Collection az első és a második rész felújított változatát, illetve az összes megjelent kiegészítőt is tartalmazza.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Február első hetében ellátogathatunk a World of Darkness univerzumába, hogy ökoterrorista farkasemberként szálljunk szembe a nagyvállalatokkal, de ha úgy tetszik, japán démonokra is vadászhatunk a Nioh 2 új portjaival.

Jelenleg nincs tervben a Nioh 3

A Nioh-sorozatért felelős Fumihiko Yasuda körbehaknizta a sajtót a napokban, az így született interjúkból pedig több érdekességet is megtudtunk a Team Ninja közeljövőt érintő terveit illetően.

Nioh Collection - friss képek a PS5-ös verzióról

Pontosan egy héttel ezelőtt jelentette be a Team Ninja, hogy PC-re és PlayStation 5-re is ellátogat a Nioh 2, valamint ezzel együtt érkezik majd a Nioh Collection is. Utóbbi PS5-ös verziójáról most be is futott pár vadonatúj kép.

PS5-re és PC-re is megjelenik a Nioh 2

A Sony és a Team Ninja nemrég közölte a jó hírt, miszerint decemberben élesedik a Nioh 2 harmadik és egyben utolsó DLC-je, valamint egy kicsivel később PC-n és PlayStation 5-ön is tiszteletét teszi majd a soulsbourne játék.

Nioh - túl a hárommillión

A Koei Tecmo büszke lehet a Team Ninja 2017-es alkotására, a Nioh ugyanis a harmadik születésnapjára átlépte a 3 milliós eladások igen tisztességes mérföldkövét. Reméljük, hogy a folytatásban sem kell majd csalódnunk!

Bemutatkoztak a PlayStation Plus játékai is

A Sony sem váratta meg a rajongóit, nem sokkal a Microsoft után ők is bejelentették, hogy milyen játékokat adnak novemberben az előfizetéses szolgáltatásuk mellé. Bárhonnan is nézzük, izzasztó hónapunk lesz!

Újabb öt játékkal bővül a PlayStation Hits kínálata

Szeretjük a PlayStation Hits címkével ellátott játékokat, hiszen ezekhez a címekhez fixen alacsony áron juthatunk hozzá. Most olyanok is csatlakoznak ehhez a sorhoz, mint a Horizon: Zero Dawn, a Resident Evil 7, vagy a God of War III Remastered.

2,5 millió eladott példánynál jár a Nioh

Most ünnepli második születésnapját a Dark Souls inspirálta, feudális Japánban játszódó Nioh, amit egy remek mérföldkővel ünnepelt meg a Team Ninja és a Koei Tecmo.

Kétmillió eladott példánynál jár a Nioh

A Team Ninja a Twitteren újságolta el a hírt, miszerint a kíméletlenül nehéz akció-RPG-jükből már több mint 2 millió példány talált gazdára világszerte. Érdemes volt a Dark Souls játékmenetét a japán feudalizmussal ötvözni.

2017 legolvasottabb cikkei a Gamekapcson

A folytatódik az évzáró cikksorozatunk, a legolvasottabb híreink után következzenek a legnépszerűbb cikkek! Idén is domináltak a tesztek, azonban a filmkritikák is képviseltetik magukat a listán.

Egér- és billentyűzettámogatást kap a PC-s Nioh

A Nioh PC-s verziója sajnos egér- és billentyűzet-támogatás nélkül került a boltokba. Szerencsére a Koei Tecmo meghallgatta a játékosok panaszait, így a következő nagyobb frissítés már ezt a nagy hiányosságot is orvosolni fogja.

Félkész PC-s port lett a Nioh: Complete Edition

Tegnap jelent meg a Team Ninja nagy sikerű soulsbourne címe PC-re, ám a Nioh: Complete Edition komoly irányítási problémákkal küzd. Az egy dolog, hogy nem támogatja az egeret, billentyűzettel is roppant kellemetlen terelgetni Williamet.

A heti játékmegjelenések és filmpremierek

Ezen a héten sem hagyott alább a kiadók és játékfejlesztők lendülete, több izgalmas megjelenésnek is örülhetünk a héten. A Need for Speed-sorozat például egy év szünet után tér vissza közénk.

Nem támogatja az egeret a PC-s Nioh

Néhány nap és a boltokba kerül a PC-s Nioh: Complete Edition, de néhány streamer már megosztotta tapasztalatait a játékról. Mint kiderült, a PC-s változat hatalmas öngóllal indít: kizárólag a kontrollert és a billentyűzetet támogatja.

Mozgásban a Nioh: Complete Edition

Hamarosan elérkezünk a Nioh: Complete Edition megjelenésének napjához. Európában csak PC-re érkezik a program, míg odahaza, Japánban PlayStation 4-re is elérhető lesz. Az új trailer a számítógépes változatra fókuszál.

Denuvo nélkül védekezik a Nioh: Complete Edition

Miután kiderült, hogy a Koei Tecmo által fejlesztett Nioh érkezik PC-re, azt is megtudtuk az imént, hogy a port nem lesz felszerelkezve a Denuvo védelmi rendszerével.

PC-re is megjelenik a Nioh

A Koei Tecmo bejelentette, hogy idén novemberben PC-n is tiszteletét teszi a középkori Japánban játszódó akció-RPG, a Nioh. A korábban PS4-exkluzív cím átirata alapból tartalmazza az összes eddig megjelent DLC-t.

Nézzünk bele a Nioh vadiúj DLC-jébe!

Holnap érkezik a Nioh utolsó DLC-je, a Bloodshed's End, amely a Sengoku-korszak végén játszódik. William ezúttal is veszedelmes ellenfelekkel néz szembe, illetve bemutatkozik a The Abyss nevű új játékmód is.
  • Írta: zoenn
  • 3 komment

A hónap végén jön a Nioh utolsó DLC-je

Szeptember végén lezárul a véres Sengoku-éra, a Team Ninja ugyanis akkor mutatja be a Nioh most bejelentett utolsó kiegészítését, a sok földi jóval telepakolt Bloodshed’s End DLC-t.
  • Írta: Shifty
  • 2 komment