Íme, a Games with Gold novemberi játékai

Link másolása
Ebben a hónapban is fukar kezekkel mért a Microsoft az Xbox Live Gold-előfizetők számára, lássuk, milyen játékokat kapnak ebben a hónapban!

Az előző hónaptól kezdve az Xbox Live Gold- (és egyúttal az Xbox Game Pass Ultimate-) előfizetők már csak két játékot kaptak havonta a Games with Gold keretén belül az addig megszokott négy helyett. Az utóbbi időben megfigyelhető minőségbéli romlás továbbra is tetten érhető.

November 1-30. között az előfizetők a Praetorians – HD Remastert tölthetik le felár nélkül, továbbá november 16-tól egészen december 15-ig a Dead End Job című indie címet is bezsebelhetik. Az előző havi kínálatból a Windbound már csak néhány napig szerezhető be ingyenesen, nem árt sietni vele!

3.
3.
Ca$Hman
Ne adjanak semmit, a pénzt meg amibe ez kerül nekik, mert azért ezek a szarok sincsenek ingyen, tegyék félre, és ne emeljék a gamepass ultimate árát (amit most terveznek) :) Vagy legalább emeljék kevesebbel, vagy adjanak ezek helyett plusz játékot a gamepasshoz, vagy mindegy, csak költsék a gamepassre mert annak van értelme, ennek pedig nincs.
2.
2.
Yanez
Ez már nagyon gáz. Inkább semmit ne adnának, az is kevésbé égő lenne.
1.
1.
crytek
Jézus ereje...Ezt nagyon de nagyon elengedték.. :(
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...