Úgy néz ki, megvan a Five Nights at Freddy's-film két főszereplője

  • Írta: Nyuszcica
  • 2022. december 17.
  • Cooltúra
Link másolása
A Five Nights at Freddy's című indie horror videójáték filmes adaptációja, hét évvel azután, hogy megkapta a jogokat, végre megtalálta két főszereplőjét.

A Deadline beszámolója szerint Matthew Lillard és Josh Hutcherson lesznek a film főszereplői, bár a Blumhouse, a film mögött álló produkciós cég, még nem jelentette be, hogy milyen szerepeket vállalnak majd.

A Five Nights at Freddy's-film rengeteg változáson ment keresztül azóta, hogy megszületett egyáltalán a franchise bővítésének ötlete. A Warner Bros. először 2015-ben vette meg a film jogait, és a Poltergeist remake munkatársát, Gil Kenant kérte fel rendezőnek, de ez a projekt kudarcba fulladt: a Warner Bros. lemondott a gyártásról. Később a Blumhouse szerezte meg a film jogait, és úgy tűnik ez már így is marad. 

A csapat problémákkal küzdött a film forgatókönyvének megírásával is. Scott Cawthon, az eredeti Five Nights at Freddy's-sorozat fejlesztője, állítólag 10 forgatókönyvet utasított vissza, mondván: "Vagy a megfelelő film készül el, vagy nem készül el semmilyen film".

Így a részleteket egyelőre homály fedi, ahogyan a megjelenési dátumot is. 

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...