PS VR2-re tart a Gran Turismo 7 és a Beat Saber

  • Írta: szlav
  • 2023. január 5.
  • Bejelentés
Link másolása
Jim Ryan a CES 2023 színpadán jelentette be: a Gran Turismo 7 is a PS VR2 nyitócíme lesz. Emellett az egyik legnépszerűbb VR-játék, a Beat Saber is megkapja a Sony headsetére szabott változatát.

Rohamosan közeledik a PlayStation VR2 február 22-i megjelenése, de a Sonynak még most is van ideje arra, hogy bejelentsen új, izgalmas nyitócímeket. A CES 2023 színpadán a SIE nagyfőnöke, Jim Ryan árulta el, hogy a Gran Turismo 7 is megkapja a VR-támogatást a konzolgyártó új készülékén, mégpedig a headset megjelenése napján. Ezt egy ingyenes frissítési csomagként szerezhetik majd be mindazok, akik PlayStation 5-re már megvásárolták a Gran Turismo 7-et.

A Sony egy másik népszerű címet is megerősített a konferencián, ez pedig nem más, mint a Beat Saber. A fénykardokkal hadonászós ritmusjátékot könnyen nevezhetjük az egyik legnépszerűbb VR-játéknak, hiszen minden platformján átütő sikert ért el - ezek után csak természetes, hogy PS VR2-re is kap egy átiratot. A játék megjelenési dátumáról egyelőre nem érkezett infó, vagyis jó esély van rá, hogy ez nem nyitócímként érkezik majd a PS VR2 kínálatába.

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...