A The Division 2 kapott hideget-meleget a Steam-felhasználóktól

  • Írta: Nyuszcica
  • 2023. január 13.
  • Érdekesség
Link másolása
A Ubisoft egyre több játékát teszi elérhetővé a Steam áruházban. A The Division 2-vel kapcsolatban a játékosok azonban csalódottak voltak, hogy ez a játék sem tartalmazta a Steam Achievementeket.

A Tom Clancy's The Division 2 már elérhető a Steamen, de a felhasználói reakciók igencsak vegyesek voltak. A Ubisoft fokozatosan adagolja a játékait az online játékáruházba, többek között novemberben az Assassin's Creed Valhallát is elérhetővé tette. A The Division 2 január 12-én érkezett meg az oldalra, de nem tartalmaz Steam Achievementeket, ami a rajongók nemtetszését váltotta ki.

A videójáték egyébként most 70%-os megtakarítással érhető el a Steamen, ha esetleg valaki szívesen játszana achievementek nélkül is. 

Annak ellenére, hogy a Steamen keresztül érhető el a játék, a Ubisoft saját Ubisoft Connect indítóprogramján keresztül indítható. Ez azt jelenti, hogy az achievementek a forgalmazó rendszerén keresztül futnak, nem pedig a Steamen.

A Ubisoft most egyébként is elég balszerencsés időszakát éli, miután három be nem jelentett címét törölték, és a hamarosan megjelenő Skull and Bones ismét késik.

16.
16.
DragonBleacPiece
#13: ha szeretsz egy játékot és sokat tolod vele, akkor jólesik acsikat megcsinálni benne. kb olyan mint régen a játszótéren ha gyulácska fel tudott menni jó magasba a hintával, akkor elkezdtél gondolkodni hogy ,,mi lenne ha át is fordulnék a hintán" ugyanez játékokban ,,mi lenne ha azt a kacsát a a vízben egy repülőből lezuhanva lőném ki 10 másodpercen belül"
15.
15.
crytek
#14: Én pedig a NFS Rivals vettem meg steamen. Életem első refundja is egyben mivel egy 7 éves játék játszhatatlan volt. Folyton eltünt a pálya beleesetem a textúrákba.. Na és? Sokmmillió embernél meg jó volt. Sajnos ez a PC trilliárd konfigra sose lesz olyan "flott" mint pl konzolra..
14.
14.
adamsfamily
#8: Mi van túltolva?
Neked szerencséd volt ennyi.
Egyik barátom megvette megjelenés után 3 évvel az AC origin-t és a 700 ezres gépen akadt, meg crashelt.Ugyanazok a gyíkjai voltak a játéknak, mint megjelenéskor.
Sógornőm a R6 siege-el szenved, mert minden meccs után kidobja.
De amúgy jó pár streamer is belefut ilyen crashekbe. Angry Joe-nak volt Watch dogs legion stream-je amiben jó pár crashbe belefutottak.
13.
13.
Goofey84
Én annyira nem értem ezt az achievment gyűjtögetési őrületet. Mi a jó benne? Mindegy nem zavar sokan szeretik, csak nem érem miért
12.
12.
crytek
#11: Látom sokaknál még mindig nem esett le hogy az hogy minden játékod egy kliensen van mennyit jelent egyeseknek... epic utálat se poénból van sokakban pont ezért meg a többi iránt sem.. mindenki érti hogy kell saját kliens ahol más nem nyúl le belőle 20-30%-ot de az user ezt pont leszarja ahogy a piac is mivel a steam legnagyobb digitális piac kár vele packázni meg ignorálni
11.
11.
xsbrx
Kevesebb ember csőrét csípné az achievementek hiánya, ha nem kéne Uplay kliens is a játékhoz.
De ilyen formában annyi értelme van Steamen megvenni, hogy vételár 30%-a Gabe zsebében köt ki, nem pedig Yves-ében és valamilyen perverz okból kifolyólag mindkét klienst egyszerre szeretném futtatni.
Semmi extrát nem nyújt a steames kiadás. "Add non-steam" funkcióval hozzáadva ugyanazt a végeredményt érem el.
Amúgy meg vicc hogy még az EA is meg tudja oldani még az ősrégi játékaihoz is achievementeket, de Ubi-nak ez már túl sok meló.
10.
10.
shooter1234
4 Dolgot kellett csinálnom, hogy végleg megszűnjenek a fagyások/crashek:
1., Játék DX 11 -re állít
2., A 3 ".exe" fájlra jobb klikk, kompatibilitás fülön "teljes képernyős optimalizálás letiltása"
3., Nagy DPI beállítások módosítása -->Nagy DPI méretezés felülbírálása
4., tobii_gameintegration_x64.dll törlése a játék fájljai közül.

3 órája stabilan megy.
8.
8.
FrankBlack
#7: Nálam mindegyik játszható. Division 1-2 összes FC, AC, stb. Igaz megjelenéskor sokszor voltak teljesitmény gondok, de azokat is orvosolták később. Most minden ubi játék simán fut nekem, crash pedig egyiknél sem volt jellemző korábban sem nálam. Értem hogy nagy divat az ubit fikázni, de nem kicsit túl van ez tolva sokszor szvsz.
7.
7.
adamsfamily
#5: Van olyan Ubi játék, ami amúgy játszható PC-n?
Anno megvettem a division 2-t,állandóan crashel, AC odyssey dettó. AC 3 remaster-t 3 hét alatt tudtam működésre bírni. A support persze jön a szokásos, "telepítsd a rendszer meghajtóra,telepítsd újra, stb" dumával.
Szerintem az Ubi nem azért van szarban, mert pechesek, hanem mert egy trágya cég, aki nem tud kiadni egy épkézláb játékot.Az EA folyton savazva van a sportjátékai miatt, de szerintem az Ubi még náluk is rosszabb.Minden játékuk egy farmolás, telerakva mikrotranzakciókkal.
6.
6.
zsocc-nrg
#3: Na most aztán jól megmondtad fotelhuszár :D az Ubisoft-klienst eddig is használtam, de attól még az összes Ubi-cím Steam-en volt begyűjtve hogy egy könyvtárban sorakozzon fel minden. De addig míg az Epic faszát szopkodva vagy csak a saját kliensükre koncentrálva exkluzívvá teszik a cuccaikat, addig ne várjon egyik se pénzt tőlem. Így működött az EA és az Acti esetében is, és lám visszanyalták magukat Steam-re mert ők is belátták hogy a Steam-en van a játékostábor legnagyobb része és milyen érdekes az Ubinak is megjött az esze. A PC nem az a platform ahol az exkluzivitást erőltetni kéne, arra ott a konzol. Ha PC-re fejlesztenek akkor vagy kiadnak mindent mindenre és majd a vásárló eldönti melyik klienst preferálja vagy menjenek vissza konzolra mert ennek csak ott van értelme, végtére is a konzol-eladást növelik vele. Én minden esetre ráérek kivárni hogy az általam kedvelt kliensen is megjelenjen az adott cím, türelem rózsát terem.
5.
5.
kockamester
Nem azért problémáznak az emberek, mert nincsen achievement, hanem azért mert PC-n jelenleg játszhatatlan a játék. Teljesen random crash-el, és bármit állítasz át a játékban vagy a rendszereden, ugyanúgy crash-el. Eléggé félrevezető a cikk így.
4.
4.
crytek
#2: Biztos akkora nehézséget okoz hogy az acsikat mindkét helyen megkapd... Ez valahol az időutazással lehet egy szinten nehézségben vagy nem tudom. Ha én lennék ilyen cégvezető ezer éve "crossplatformoztam" minden játékot amibe acsi van. Azaz ha letoltál valamit a profiloddal mondjuk xboxon majd azt beszerzed pc-re linkelve az accodat benne egyből megkapod steamen is amiket megszereztél boxon és így tovább ps-en is..
3.
3.
sasncore
#1: Fog.....os s..r vagy, igazi re....ált a többivel egyetemben. Ugyan úgy használod az ubisoft kliensét nélküle nem is megy, ez nem steam játék..
2.
2.
Doomsayer
Nem mintha az achi lenne a lényeg (legalábbis nekem egyáltalán nem számít), de az tényleg gagyi, ha valahová megveszel egy játékot akkor az elindít egy másik launchert. Nekem Epic-en van meg a Fallen Order és indítja az Origint, anélkül nem megy. De az Origin is listázza, az meg az Epic nélkül nem megy. Ezért van az, hogy a Game Pass-es verziót használom, a következő részt meg kulcsos oldalon veszem meg Steam-re, azt akkor annyi.
1.
1.
zsocc-nrg
Nyavalyogtak az acsik miatt a többi most megjelent Steam-es Ubi-címnél is úgyhogy ez nem újdonság. Engem nem érdekel, már meg is vettem, örülök hogy kivártam annak ellenére hogy a Ubisoft váltig állította hogy sose fog visszatérni Steam-re :D
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Ha nem vagy még tag, regisztrálj! 2 perc az egész.
Egy kis türelmet kérünk...